Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

tiistai 9. kesäkuuta 2020

Sokeria synttäreinä

Kaupallinen yhteistyö: Kauniste Finland Oy

Tänään tämä blogi täyttää jo viisi vuotta! Aika on mennyt ihan käsittämättömän nopsaa, niin kuin sillä on tapana hyvässä seurassa mennä. Suuret ja lämpimät kiitokset kaikille teille uusille ja vanhoille lukijoille jotka käytte vilkuilemassa postauksiani, olette ihania!
Hassua kyllä en pysty muistamaan aloinko kirjoittamaan tätä blogia hetken mielijohteesta, vai tuumailinko asiaa kauemminkin. Joka tapauksessa olin silloin äitiyslomalla ja asuimme vielä entisessä kodissamme eli kolmiossa kanta-kaupungin laitamilla. Siinä vaiheessa ei ollut ilmassa vielä minkäänlaista ajatusta mistään rintamamiestalon ostostakaan, joten tuskinpa olen miettinyt bloginkaan perustamista kovinkaan pitkään tai hartaasti. Ja täällä sitä ollaan postausta näpyttelemässä vanhassa vaaleansinisessä talossa, joten ei ne kovin huonoja päätöksiä voineet olla!

Tapananihan on ollut järjestää aina synttäreiden kunniaksi arvonta, joten teen sen myös tänäkin vuonna. Yhteistyökumppaniksi arvontaan sain upean helsinkiläisen yrityksen nimeltään Kauniste. Heidän valikoimistaan löytyy aivan ihania tuotteita ja värikkäitä kuoseja, joista varmasti löytyy mieleinen vaihtoehto ihan jokaiseen kotiin.

Itse valitsin kuistin rottinkisohvalle siniset Sokeri-tyynynpäälliset, joissa kauniin graafisen kuosin lisäksi toistuu myös kivasti meidän talon värit. Materiaali tyynynpäällisissä on puolipellavaa, mikä tekee tyynynpäällisistä sopivan jämäkät ja kestävän tuntuiset. Ihan täydelliset tyynynpäälliset minun pieneen  kesähuoneeseen. Sokeri on tälle suloiselle kuosille mikä mainioin nimi ja ajatus tälle kuosille lähtikin kuvittaja Hanna Konnolalle sokeria sisältävästä kiposta.
Löysitkö sinäkin oman suosikkisi Kaunisteen tyynynpäällisistä? Pääsen nimittäin arpomaan yhdelle onnekkaalle kaksi kappaletta vapaavalintaisia tyynynpäällisiä Kaunisteen valikoimista. Nyt jos joskus on oiva tilaisuus saada upeat tyynynpäälliset kotisohvalle, mökille tai vaikka tällaiseen kesähuoneeseen. Arvontaan pääset mukaan kommentoimalla mukanaoloasi tämän postauksen alle (muista lisätä sähköpostiosoitteesi, että saan sinut tarvittaessa kiinni). Arvontaan voi myös osallistua blogini facebook-sivuilla ja instagramtilillä @miimiinkotiblog. Arvonta-aikaa on sunnuntaille 14.06.2020 klo 20 saakka.

Onnea arvontaan! 

19 kommenttia :

 1. Onnea. Ja mukaan arvontaan ja Woodlans mustana olisi valintani. Kauniita kuvia. salli.moilanen35@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Upea kuisti! Ja mitkä pelargoniat! Mukana arvonnassa, valintani olisi siniset Orvokit. irma.koskimies@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 3. Onneksi olkoon, kuisti on kyllä ihana. Pelargoniat sopii tunnelmaan. Mökki tyynyt on suosikkini. seijautriainen@hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Onnea blogista! Mökkilä keltainen super ihana.

  VastaaPoista
 5. Onnittelut!
  Nuo sinun valitsemat tyynynpäälliset näyttävät kauniille ja sopisivat meille myös.
  hamalainentmatgmail.com

  VastaaPoista
 6. suosikkini on nuo sokeri-tyynynpäällist sinisenä,sopivat kivasti meidän väreihin. ja Onnea Blogista. hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 7. Onnea isosti <3. LAUTTASAARI harmaana olisi meille oikein passeli.
  rauharentola2012@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Keltainen Mökkilä ois mun valinta.

  Mari.p.partanen@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Ihania! <3 Vaikea olisi valita, ehkäpä vaaleanpunainen sokeri. <3

  hippohiiri@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Vaikea valinta. Ehkä Sunnuntai-kuosi olisi valintani.

  ritva.k.valimaki@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Onnea! Mukana arvonnassa, valitsen tuttifrutti-kuosin.

  VastaaPoista
 12. Onnittelut! Minä valitsisin ehkä Orvokki-tyynypäälliset, mutta hyvin kaunis on myös tämä Sokeri, saattaa siis mieli muuttua vielä :D. Joka tapauksessa hauskoja kuoseja Kaunisteella ja olen näitä aiemminkin ihaillut. kaljukeiju@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Mukaan!
  Tutti frutti olisi ehkä se oma lempparini.
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 14. Tutti Frutti mun suosikkini näistä ♥
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Sokeri on ihana! :)
  minna1995(at)gmail.com

  VastaaPoista
 16. Mökkilä oli kaunis ja samoin tutti frutti.
  Pirjo S
  pirjo.seppala52 at gmail.com

  VastaaPoista
 17. Onnitteluni! Tutti Frutti vihreänä on ihanan raikas.
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 18. Onnittelut! Mukaan arvontaan. 🌞 - sue

  VastaaPoista