Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

lauantai 18. huhtikuuta 2020

Kätevä magneetitarra

Kaupallinen yhteistyö: Gide Oy

Pehko on kaipaillut Lundian työpisteelleensä jonkinlaista muistitaulua johon voisi kiinnittää tärkeitä paperilappuja, kortteja, valokuvia ja kaikkea muutakin pientä ja tarpeellista. Tila, johon tällainen muistitaulu lastenhuoneen työpisteellä mahtuu on aika pieni, eikä mikään löytämäni muistitaulu ei ollut siihen sopivan kokoinen. Samaan aikaan Gide  pyysi minua kanssaan yhteistyöhön ja löysin heidän valikoimistaan juuri sen tuotteen mikä ratkaisi tämän muistitauluongelman oli muutenkin tähän tilaan paras mahdollinen tuote - nimittäin magneettitarra!

Magneettitarrasta voi leikata juuri sen kokoisen palan, kuin itse tarvitsee ja ihan sen muotoisen kuin itse vaan haluaa. Itse tykkään selkeistä linjoista, joten leikkasin työpisteelle sopivankokoisen suorakulmaisen palan magneettitarraa, poistin suojapaperin ja kiinnitin tarran seinään. Kävipäs se helposti ja nopeasti! Tarran ollessa jämäkkää ja paksua materiaalia, ei ilmakupliakaan päässyt muodustumaan liimauksen yhteydessä.  Giden runsaasta valikoimista löytyy myös magneettikehykset, joihin on helppo sujauttaa piirustuksia, valokuvia ja mitä nyt keksiikään ja tehdä kivan kollaasin tällaisen magneettitarran lisäksi vaikka jääkaapin oveen. Pakkauksesta löytyy yhteensä 10 kehystä kolmessa eri koossa, joten kehyksistä saa halutessaan aikaan ihan näyttävänkin kollaasin.
Magneettitarra tarvitsi tietenkin myös magneetteja ja liimasin korkkikangasta (käytin korkkikangasta pari vuotta sitten tuunaamiini lasinalusiin) mainosmagneettien päälle. Nyt nämäkin magneetit pääsivät kaapin perältä käyttöön. Lisäksi magneettitauluun siirrettiin jääkaapinovesta poikien omia magneetteja. Magneettikehyksistä ja magneeteista Pehko sai oikein kivan kokonaisuuden ja hän onkin super iloinen ja tyytyväinen tähän uuteen muistitauluunsa.  Nyt hän saa helpolla kiinnitettyä magneeteilla ja kehyksillä omia taideteoksia, valokuvia ja kortteja seinään. Myös minä olen oikein tyytyväinen ettei lippulappuja kiinnitetä teipeillä seinään, vaan nyt niillä on magneettiteipin ansiosta oma täsmä paikka, josta lappuja on helppo siirrellä ja vaihtaa uusia tilalle.Onko Gide sinulle ennestään tuttu? Giden verkkokaupasta saa kaikista tuotteista tällä hetkellä alennusta -20% , joten suosittelen ihmeessä kipaisemaan kurkkaamaan heidän verkkokaupan valikoimaa, josta löytyy vaikka mitä kivaa ja käytännöllistä tavaraa sisustukseen ja juhliin liittyen. Nyt on oiva tilaisuus tukea suomalaisia pienyrittäjiä ja sisustaa kotitimistoa vaikka tällaisella magneettitarralla, tai jollain muilla kivoilla Giden sisustustuotteilla .

Instagramtililläni @miimiinkotiblog on myös käynnissä 50 euron lahjakorttiarvonta Giden verkkokauppaan. Arvonta on voimassa tiistaihin 21.04.2020 klo 20 saakka. Kannattaa ihmeessä käydä siis osallistumassa ja shoppailla tietenkin muutenkin Giden verkkokaupassa :)

 Onnea arvontaan!

1 kommentti :