Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

lauantai 28. maaliskuuta 2020

Pienet synttärijuhlat

Kaupallinen yhteistyö: Luklabel
Meidän pieni vallaton Pikkuveli täytti eilen 5-vuotta. Laitellessani perjantai-iltana muutamia ilmapalloja pöydän yläpuolelle asteli tuleva päivänsankari huoneeseen ja tokaisi "Äiti, mä oon näistä synttäreistä kauheen iloinen". Voi pientä! Ei se mikään ihme ole. Kaverisynttärit jouduttiin  peruuttamaan, eikä sukulaissynttäreistäkään tullut sattuneesta syystä yhtään mitään. Syntymäpäivä on kumminkin hyvin tärkeä päivä 5-vuotiaalle lapselle, oli ne poikkeusolot päällä tai ei. Päätinkin vähän panostaa synttäripöytään, vaikka herkuteltiinkin sen äärellä ihan vain oman perheen voimin. Tämmöinen pieni juhlavampi hetki oli sitä paitsi kivaa vaihtelua tälle nykyarjelle, jolloin päivissä ei pakottavista syistä paljon vaihtelua tapahdu.
Pikkuveli halusi synttäripöytäänsä kakun, Orion-keksejä, karkkia, suolapähkinöitä ja juustonaksuja. Päivänsankarin toiveita kunnioitettiin ja pöytä katettiin halutuilla herkuilla. Lisäksi asettelin pöydälle myös dinosauruksia, jotka ovat tällä hetkellä kovassa huudossa Pikkuveljen leikeissä.

Olin aikaisemmin tyytyväisenä pistänyt kalenterista merkille Pikkuveljen syntymäpäivien osuvan lauantaille, jolloin kauempana asuvat sukulaisetkin pääsisisivät synttäreille ihan oikeana päivänä. Lisäksi viikonpäivä oli täsmälleen sama kuin viisi vuotta sitten, jolloin Pikkuveli syntyi. Enpä näitä synttäreitä suunnitellessani olisi kuuna päivänä voinut kuvitella, etteivät isovanhemmat voisi meille tulla ollenkaan, tai varsinkaan sitä ettei tänne Uudenmaan alueelle voisi Pikkuveljen syntymäpäivänä edes matkustaa!

Pikkuveli vaikutti kuitenkin hyvin tyytyväiseltä näihinkin synttäreihin ja juhlimme sitten myöhemmin uudestaan Pikkuveljen synttäreitä, kun kokoontuminen isommalla porukalla on taas mahdollista.Tällä hetkellä on ensiarvoisen tärkeää tukea suomalaisia yrityksiä ja yrittäjiä. Siksi kerronkin mielelläni kattauksessa löytyvistä tuotteista.  Pöydällä komeileva näyttävä vanerinen ripustin, ja sen pahvista valmistettu onnea -teksti ja numero viisi, sekä Onnea ihana-kortti ovat Luklabelin tuotantoa. Vaneriseen ripustimeen saa myös muitakin eri teksti vaihtoehtoja erilaisiin juhlatilaisuuksiin ja numeroita on tietenkin olemassa välillä 0-9.  Ripustinta voi käyttää ihan näin pelkistettynä, tai sen ympärille voi sitoa kukista ja lehdistä kauniin kranssin.  Monikäyttöistä ripustinta voi käyttää myös arjessa vaikka korutelineenä, sillä renkaan yläpuoletla löytyy 24 reikää. jotka mahdollistavat tuotteiden ripustamisen. 


//:Tuotteet saatu Luklabelilta näkyvyyttä vastaan2 kommenttia :