Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

sunnuntai 5. tammikuuta 2020

Vuosi 2020

Mahtavaa vuotta 2020 kaikille! Meillä oli oikein mukava vuoden vaihtuminen. Vähän kyllä töihin palaaminen kahden viikon loman jälkeen kirpaisi, mutta parin töissä vietetyn päivän jälkeen koitti jo pidennetty viikonloppu loppiaisella varustettuna, joten paluu töiden pariin sujui melko pehmeästi.
Eilen lähti viimein joulukuusi talosta palveltuaan meitä ihan viimeiseen saakka. Riisuin muutenkin joulun kokonaan pois, muutamaan valosarjaa lukuunottamatta, jotka saavat vielä vähän jatkoaikaa ruokailuhuoneen kaapin ja olohuoneen kulmaikkunan ympärillä. Nyt sitten tuntuukin aika alastoman näköiseltä kun tunnelmallinen joululook on kodista poissa. Toisaalta tällainen harvinainen vieras nimeltä aurinko on tuonut jo vähän keväisempää valoa taloon, joten joulun olikin aika lähteä.





Viime vuoden alussa kirjoittelin tänne blogiin suunnitelmia vuodelle 2019. Yhtenä tavoitteena oli muokata poikien huone koululaiselle sopivaksi  ja siinä onnistuin hankkimalla Pehkolle parvisängyn ja kivat työpisteet molemmille pojille Lundian Classic-hyllyn muodossa. Myös hoitovapaalle jääminen onnistui ja siitä ilosta nautin vielä tämän vuoden elokuun loppuun saakka. Liikunnan määrän lisääminen oli myös yksi tavoitteista ja siinä myös onnistuin. Sen sijaan yöunien tuntimäärien lisäämisessä minulla on vielä paljon petrattavaa. Lavakauluslaatikoita en saanut pihalle viime kesänä laitettua, vaikka ehdin ne kyllä keväällä jo valmiiksi hankkia. Siippa kaivoi yhteen talon sivuun puuttuvan salaojan ja muutenkin muutti vähän pihan ilmettä, joten kivimurikoista koostuvia röykkiöitä, maa-ainesta ja sen sellaista oli kasaantunut kesän ajaksi juuri siihen kohtaan mihin olin pientä lavakauluspuutarhaani suunnitellut. Meidän piha kun ei ole koolla pilattu, niin suunnitelmiin ei voinut oikein tehdä muutoksiakaan. Tänä kesänä saan kuitenkin lavakauluslaatikot paikoilleen ja pääsen puuhailemaan viljelysteni parissa. Suunnitelmissani oli myös laajentaa blogin aihepiiriä myös vegeruokaa koskevaksi. Kovin montaa reseptiä en kuitenkaan saanut tänne postattua, mutta ehkä tänä vuonna tilanne tulee olemaan sen suhteen toinen.




Tälle vuodelle en muita tavoitteita, noita muutamaa yllä olevaa lukuunottamatta ole itselleni asettanutkaan. Odotan vain mielenkiinnolla mitä tämä vuosi tuokaan tullessaan. Loppuvuodesta olisi tarkoituksena saada palvelumuotoilijanpaperit ulos ja siinä onkin ihan tarpeeksi tekemistä. Onnekseni sain mieluisan opinnäytetyöaiheen arvostamaltani suomalaisen designin valmistajalta, joten en usko lopputyön kirjoittamisen olevan mitenkään pahaa tahkomista.








2 kommenttia :

 1. Easy "water hack" burns 2 lbs OVERNIGHT

  Well over 160k women and men are losing weight with a easy and secret "liquid hack" to lose 1-2lbs every night while they sleep.

  It's scientific and works every time.

  You can do it yourself by following these easy steps:

  1) Get a clear glass and fill it with water half the way

  2) Then do this strange HACK

  you'll be 1-2lbs lighter the very next day!

  VastaaPoista