Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

sunnuntai 22. joulukuuta 2019

Joululankku

Viimeinen viikonloppu ennen joulua. Meillä se tarkoittaa pientä siivoilua ja huomenna on tarkoituksena valmistaa Siipan kanssa muutama vegeruoka jouluaaton ruokapöytään. Olo on jotenkin tosi kepeä, kun ei ole yhtään stressiä vaan mieli on juuri nyt todella levollinen.  Ihan mahtava ja paras fiilis näin lähellä joulua!
Viimeisinä jouluisina sisustusjuttuna asetin ruokapöydälle viime vuoden tapaan joululankun, jonka päälle kokosin ostamiani metsäneläimiä. Iltapäivällä kävimme Pehkon ja Pikkuveljen kanssa keskustassa fiilistelemässä perinteistä Stockmannin jouluikkunaa. Ostimme samalla lankulle  myös uuden eläinhahmon, metsien kruunupään eli hirven. Ehkä tästä tulee uusi jouluperinne ja käymme ostamassa joka vuosi siihen uuden metsäneläimen. Lankkuasetelma sai lisäystä maahan pudonneista kuusenoksista, joita toimme lähimetsästä tuliaisina. Ulkomailta peräisin olevat jättikävyt sain ystävältä, lisäsin nekin lankulle ja pieni taikametsä oli valmis.

Lankku on tosiaan alkuperältään kotimme ulko-oven kynnys, joka vaihdettiin oven vaihdon yhteydessä. Lankun toinen puoli oli mielestäni muotoutunut aikojen saatossa aivan ihanaksi ja säästinkin löytöni, sillä olin aivan varma, että keksin sille vielä uusiokäyttöä. Ja hyvin olen keksinytkin!
   Sijoitin lankun ruokapöydän päähän,  tällöin sitä ei tarvitse olla koko ajan siirtelemässä pois kattuksien tieltä. Meidän nelihenkinen perhe mahtuu oikein hyvin ruokailemaan pöydän ääreen, vaikka lankku pöydän päällä onkin.
Blogi hiljenee nyt joulun viettoon, mutta instagram stooreissa (@miimiinkotiblog) voit seurata leppoisan joululomamme etenemistä. 

Toivotan kaikille kaunista ja tunnelmallista joulunaikaa <3

1 kommentti :