Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

sunnuntai 1. joulukuuta 2019

Joulukuun 1.

Joulukuun ensimmäinen päivä, eli ensimmäisen joulukalenteri luukun avauspäivä. Kyllä tätä päivää oltiin taas odotettukin! Pehko ja Pikkuveli ovat olleet molemmat aivan täpinöissään siistä saakka kun kalenteripussukat olohuoneen seinällä olevan jousipatjaan ilmestyivät. Toki heillä molemmilla on myös suklaakalenterit ja yhteinen kuvakalenteri, mutta molempien joka vuotinen kestosuosikki on silti tämä paperipusseihin väsäämäni omatekoinen joulukalenteri.
Tämä taitaa olla kolmas vuosi, kun kokoan joulukalenterin olohuoneen seinälle. Kalenterin sisältö ei ole mitenkään yllätyksellinen viime vuosiin verrattuna. Mielestäni itse tehdyn joulukalenterin ei tarvitse olla kallis tai muutenkaan ihmeellisen erikoinen. Sujauttelin paperipusseihin tuttuun tapaan pikkupoikiin vetoavia kierrätysleluja, joita ostin ystävän lapsilta. Muutaman aineettomankin yllätyksen sujautun lappujen muodossa tänäkin vuonna pusseihin. Lapuista löytyy koko perheen eväsretki olohuoneen lattialle, sekä mukavaa yhteistä puuhastelua muutamalle viikonlopulle, kuten uimahallireissu ja vierailu museossa.

Eilen tuli neljä vuotta täyteen taloon muuttamisesta. Tavarat ovat aika hyvin löytäneet paikkansa, mutta viimeksi eilen pyöräyttelin vähän olohuoneen järjestystä erilaiseksi. Lattiat pitäisi kyllä  maalata uusiksi. Vedin osan lattioista aika vauhdikkaasti valkoisella maalilla edellisenä iltana ennen muutopäivää. Lattiat ovat aika kovalla kulutuksellakin olleet Pehkon ja Pikkuveljen toimesta. Nyt ehkä ne pahimmat ja lattiaa kuluttavimmat leikit ovat vähän jo takanapäin, joten lattioiden uudelleen maalausta voisi jo ajatellakkin.

Tälle viikonlopulle sattui todella kauniit kelit. Aurinko on paistanut ja maassa oleva lumi on luonut muutenkin vähän valoisampaa ilmettä ympärilleen. Käytiin eilen tässä kerrassaan loistavassa säässä poikien kanssa kiertämässä Vuosaaren joulupolku ja metsä oli todella kaunis valkoisine puineen. Toivottavasti joulunakin olisi edes hitusen lunta maassa.

Leppoisaa adventtisunnuntaita!
1 kommentti :