Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

sunnuntai 24. marraskuuta 2019

Kuukausi jouluun

Jouluaattoon on tänään tasan kuukausi aikaan.  Viime viikonloppuna ostamani hyasintit, joiden piti avautua vasta jouluviikolla olivat jo kolmen päivän jälkeen täydessä kukassa. Trooppinen puutalo ilmasto taisi pistää kukkimiseen siis ennätysvauhdin. Ruokailuhuoneessa leijuu nyt siis jo vahva jouluinen hyasintin tuoksu. Mielestäni tässä vaiheessa kuuta joulu voi näkyä jo muissakin huoneissa ja virittelin joulutunnelman myös olohuoneen sohvanurkkaukseen.
Viime vuonna yrittäessäni ripustaa valosarjaa kulmaikkunoihin huomasin valojen olevan rikki, enkä saanut ostettua uusia valoja rikki menneen tilalle. Tänä vuonna otin vahingon takaisin ja pääsin asettelemaan kylmän vaaleaa valoa hehkuvan valosarjan tiikkisten verholautojen kätköihin.
Muuten sohvanurkkauksessa on sama jouluilme kuin edellisinäkin vuosina. Kaivelin
Muumi-aiheiset tyynynpäälliset vintin uumenista ja totesin taas tänäkin vuonna niiden värimaailman sopivan meille kuin nakutettu. Uutuutena sohvanurkkauksessa ovat ikkunalaudat, jotka Siippa oli yhtenä iltana asentanut koulussa ollessani. Suhtaudun näihin lautoihin hieman ristiriitaisesti. Ikkunalaudat mahdollistavat kukkaruukkujen tuonnin ikkunan eteen, mutta toisaalta en ole lainkaan tyytyväinen Lokki-verhojen laskeutumiseen kukkalautojen ansiosta. Jatkuvasti kukkiva ja samalla myös kasvava pilkkubegonia pääsi nyt kuitenkin ikkunalle siksi aikaa kun pohdin mitä lautojen kanssa voisi tehdä. Ottaisiko ne kokonaan pois vai lyhentäisi ne sellaiseen mittaan etteivät ne menisi verhojen taakse?

  


Löysin kivannäköisiä valkosia paperikoristeita, jotka kiinnitin pullossa pitkään olleeseen puun oksaan. Olisipa kyllä kiva, kun joulukoristeet menisivät enemmän tällaiseen suuntaan, kuin niihin ihan jäätävän kauheisiin muovisiin kuusenkoristeisiin mitä kaupat ovat nyt pullollaan. 
Viikon päästä päästään avamaan ensimmäinen luukku joulukalentereista. Kalenteripussit ovat jo hommattu ja sisältökin taitaa olla jo kokonaan kasassa, joten pääsen yllättämään Pehkon ja Pikkuveljen joku aamu iloisesti itse tehdyllä joulukalenterilla.


1 kommentti :

  1. No woman gets an orgasm from shining the kitchen floor. Hey, i am looking for an online sex partner ;) Click on my boobs if you are interested (. )( .)

    VastaaPoista