Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

sunnuntai 17. marraskuuta 2019

Ripaus jouluilmettä

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: MIIKO DESIGN OY

Valosarja kaapin päällä ja joulutähti ikkunassa - meidän ruokailuhuoneeessa on jo aika jouluista.  Marraskuu on sen verran pimeä ja tylsän harmaa kuukausi, että annoin itselleni taas luvan startata jouluisemman sisustuksen kanssa jo näin kuun puolessa välissä. Aamuisin kun tassuttelen pilkkopimeässä alakertaan luovat ruokaluhuoneen valosarja ja joulutähti ihanan jouluista ja taianomaista tunnelmaa alakerren puolelle. Vaikka olenkin jouluihminen, niin siitä huolimatta olen heti joulun jälkeen olen aina valmis kiikuttamaan kaikki joulujutut säilytykseen vintin puolelle. Siinä mielessä on siis ihan ok olla näiden asioiden kanssa liikkeekkä jo marraskuussa.
Kuulin läheisen kukkakaupan myyvän viherkasveja joulukukkien tieltä -70% hintaan. Pakkohan minun oli mennä kuikuilemaan tarjontaa, mutta kuitenkaan kotiuttanut meille niistä yhtäkään. Sen sijaan ostin muutaman eukalyptuksen oksan, pienen sypressin, sekä muutaman nupullaan olevan valkoisen hyasintin. Hyasintin tuoksu jos joku tuo mielestäni joulufiilistä kotiin. Näiden ostamieni hyasinttien pitäisi kuulema puhjeta kukkaan parin viikon päästä, eli heti joulukuun alussa.


Meidän ruokapöydän uusi vakiovaruste on Miiko:n kaunis teräksestä ja nahasta valmistettu *servettikoppa. Tämä lautasliinateline on Suomessa valmistettu ja sopii hyvin niin arki- kuin juhlakattauksiin. Servettien väriä vaihtamalla se mukautuu kivasti mihin tahansa kattaukseen. Lautasliinatelineen remmin ollessa irroitettava, voi koppaa käyttää myös tarjoilualustana. Tällaiset kauniit ja hyödylliset käyttöesineet arjessa ovat ehdottomia suosikkejani. Varsinkin lapsiperheiden ruokaillessa on todella kätevää, kun servetit ovat aina pöydässä käden ulottuvilla.


Seuraavaksi ajattelin ripustustaa olohuoneen kulmaikkunaan valosarjan, sekä kieputtaa myös yläkerran portaikkon kaiteeseen yhden. Tällä hetkellä tuntuu ettei mikään määrä valoa riitä tätä harmautta taittamaan. Joko sinä olet laittanut joulua kotiisi?


*Servettikoppa saatu bloginäkyvyyttä vastaan.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti