Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

lauantai 21. syyskuuta 2019

Pinnasohva

Olin pitkään toivonut löytäväni meille mustan pinnasohvan ruokailuhuoneeseen. Niitä vaan ei ole tullut oikein vastaan enkä nyt ihan etsimällä ole sellaista etsinytkään, mutta elätellyt kyllä toivoa, että sellainen tulisi joskus vastaan. Eräänä iltana Siippa näytti kännykästään kuvaa valkoisesta pinnasohvasta, jonka oli bongannut eräästä facebookin kierrätysryhmästä. Hinta oli kukkarolleni sopiva, joten hoputin Siippaa varaamaan sohvan meille. Onneksi Siippa oli ensimmäinen kuvaan kommentoija, sillä kuvan alle muodostui melkoinen jono ostohalukkaita ihmisiä. Seuraavana päivänä Siippa kävi hakemassa pinnasohvan meille kotiin ja asettelin sen ruokahuoneen ikkunan alle. Siihen olin alun alkaen paikkaa pinnasohvalle kaavaillut ja siihen se sopiikin vallan mainiosti!
Olen melko varma, että kyseessä on Elloksen pinnasohva, eikä se minua haittaa yhtään ettei löydetty pinnasohva nyt sellainen musta ja vuosikymmeniä vanha ollutkaan millaista olin mielessäni kuvitellut. Oikeastaan valkoinen sohva sopiikin tuohon ehkä jopa paremmin kuin musta, mutta tyynyjä jollain tosi simppeleillä kuosilla sohva kaipaa kyllä selvästi enemmän.
Jouduin siirtämään väliaikaisesti kultapalmun omasta nurkkauksestaan tämän pinnasohvan viereen. Saattaa olla, että jätänkin sen siihen, näyttää sen verran kivalta sohvan vieressä. Toivottavasti vaan kasvi ei suutu tästä siirtelystä ja uudesta olinpaikastaan.
Kultapalmun siirron syynä on pieni rempanpoikanen, joka on alkanut keittiössämme. Sen ajaksi jääkaappi siirrettiin ruokailuhuoneen puolle ja olohuoneesta taas löytyy keittiön työtaso. Hurmaava pieni kaaos on kodissamme siis taas valloillaan. Saimme tarpeeksemme vanhasta jääkaapista, joka on nyky standarteilla normaalia jääkaappia pienempi ja sitä paitsi se vaikuttaa myös vetelevän muutenkin viimeisiään. Nyt odottelemme uutta jääkaappia saapuvaksi, joka ei tietenkään tule mitoiltaan mahtumaan entisen minikokoisen tilalle. Tämän johdosta joudumme remppaamaan hieman pientä keittiötämme toimivaksi ja odottelen tosi innokkaana rempan valmistumista ja lopputuloksen näkemistä.

5 kommenttia :

 1. Oi se on ihan mielettömän ihana ja minusta valkoisena sopii tuohon paremmin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olen kyllä onnellinen ja iloinen tästä löydöstä ❤️

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Toi on kyllä ihana. Ja nyt jo tuntuu kuin se olisi aina siinä ikkunan alla ollut.

   Poista
 3. Onpas hauska tuollainen pinnasohva ja en ole koskaan tiennytkään, että tuollaisia edes valmistetaan. Meille on myös juuri tulossa tässä uusi sohva meidän ruokailuhuoneeseen, eli kuljetuspalvelun pitäisi tuoda se vielä tänään, niin tuskin maltan odottaa. Meillä on myös tuollaiset vähän kuin pinnatuolit siellä, mutta olisinpa tiennyt tuollaisesta, niin olisin hankkinut tuollaisen sohvan myös. Kiitos kivasta kirjoituksesta, todella hyvältä näyttää tuo teidän koko kokonaisuus!

  VastaaPoista