Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

keskiviikko 11. syyskuuta 2019

Habitare 2019

Suomen suurin huonekalu-, design- ja sisustustapahtuma, eli Habitare on taas täällä. Rynnistin itse paikalle jo heti keskiviikko aamuna valmiina inspiroitumaan ja nauttimaan messujen visuaalisesta annista. Viime vuosina Habitare on ollut todella antoisa tapahtuma, eikä se tehnyt poikkeusta nytkään.  Tämän vuoden teemana Habitaressa on Mindspaces - Mielen tiloja. Useimmat näytteilleasettajat olivat onnistuneet hienosti osastojen esillepanoissa ja tutkittavaa ja kuvattavaa riitti taas yllin kyllin.
Osastoilla oli paljon esillä oli ruskean ja keltaisen sävyjä ja muutenkin luonnollista, simppeliä ja neutraalia ilmettä, mutta myös raikasta ja runsasta väri-iloittelua. Paksua samettia oli paljon näkyvillä ja eukalyptuksen oksat ja viherkasvit olivat oikeastaan lopullisesti väistyneet heinien ja kukka-asetelmien tieltä.
Messujen parasta antia oli mielestäni jälleen kerran elämyksellinen Signals-trendinäyttely, joka raottaa tulevaisuuden näkymiä siihen mihin suuntaan sisustaminen ja asuminen on menossa. Tänä vuonna teemana tässä näyttelyssä on Yhdessä. Myös Milanon Design Week:llä nähty Tarkettin Formation-installaatio, joka koostuu kierrätysmateriaalista valmistetuista lattiapinnotteista on mielestäni ehdottomasti näkemisen arvoinen kohde.

Signals

Signals

                                                                                   

                                                                         

Skanno


    Skanno


    Tarkett


    VM Carpet

    Lapuan Kankurit

    Woodnotes

    Muoto2 

    Matri

    Woodio


    Anno

    Miiko

Kannattaa ehdottomasti piipahtaa Habitaressa viikonlopun aikana, jollet ole sitä vielä tehnyt. Suuntaan itsekkin paikalle vielä sunnuntainakin pelaamaan Monopolyn kaltaista kaupunkipeliä Habitaren Habi Kids-alueelle Pehkon ja Pikkuveljen kanssa.  Ehkä piipahdan samalla myös muutamalla upealla osastolla uudelleen.

2 kommenttia :