Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

sunnuntai 23. kesäkuuta 2019

Keskikesän juttuja

Heipparallaa ja toivottavasti teillä kaikilla oli mitä mahtavin juhannusviikonloppu! Me oltiin mökkeilemässä ja vatsat on vieläkin grilliruokaa pullollaan ja talviturkitkin on heitetty koko porukan osalta kosken kuohuihin. Paluumatkalla kotiinpäin pistäydyimme huutokaupassa, mikä oli ihan ensimmäinen huutokauppa kokemus meille kaikille. Siellä meinasi kyllä seota! Niin hyvää tavaraa käsittämättömän halpaan hintaan. Onneksi meidän auto oli täpötäynnä mökkitavaraa, joten ainoa huutoni oli kahden euron rahi lastenhuoneseen. Pikkuvelikään ei oikein meinannut huutokaupassa viihtyä, joten paikalta oli poistuttava senkin takia. Ihania valaisimia (joita meilä ei tientenkään ole tarpeeksi) jäi vielä pöydille, kun poistuimme paikalta. Huutokauppa kärpänen puraisi kyllä minua sen verran kunnolla, että  vastaavaan tapahtumaan pitää päästä pian uudelleen!
Aloitin viime viikolla meidän talon ulkolaudoituksen maalaamisen. Viime syksynähän se uusittiin perusteellisesti ja laudat tulivat silloin tehtaalta pohjamaalattuina. Tämän kesän aikana laudoitus on tarkoitus maalata toiseen kertaan ja samalla peittää myös laudoista esillä olevat naulankannat. Tavoitteenaani olisi saada talon kolme sivua maalattua tulevien kolmen viikon aikana. Sen jälkeen meillä alkaa vihdoin kesäloma ja tarkoituksena on puuhailla jotain ihan muuta maalaushommia. Yksi talon sivuista on sen verran korkea, että siihen pitää vuokrata korkeammat rakennustelineet ja se saa suosiolla jäädä elokuun puhteiksi.Tästä ihanasta kuvissa esiintyvästä juhannusruusupuskasta on jäljellä enää muisto vain. Täällä Etelä-Suomessa juhannusruusu on parhaimmillaan kesäkuun alussa eikä itse juhannuksena kukista ei ole enää mitään jäljellä. Otin kuvia näistä ihastuttavista kukista viime tingassa viime viikolla. Kuvauksien jälkeen kukat alkoivat pikkuhiljaa lakastua ja tällä viikolla niitä ei ollut jäljellä enää ollenkaan. Mutta fiilistellään vielä ruusukuvilla juuri olleen keskikesän juhlan jälkimainingeissa.

2 kommenttia :

  1. Vau miten upeasti teidän ruusut kukkivat <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on ihania, kun ne hoitaa itse itsensä. En ole tehnyt kummallekkaan puskalle vielä koskaan mitään, mutta kukkivat silti tosi runsaasti.

      Poista