Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

sunnuntai 24. maaliskuuta 2019

Muutama kirppislöytö

Kirppisrintamalla on nyt alkuvuodesta ollut todella hiljaista. Olen tainnut enemmänkin myydä meiltä tavaraa kuin kantanut kierrätyslöytöjä kotiinpäin. Toisaalta olen myös koko ajan vaativampi siitä mitä ostan ja mitään turhaa en kanna meille pölyä keräämään.
Viime viikolla päädyin kumminkin kotiuttamaan setin Arabian kahvikuppeja ja lautasia. Olivat sen verran edullisia ja kauniita, niin en voinut jättää ostamattakaan. Sattusiko joku teistä tunnistamaan mikä sarja mahtaakaan olla kyseessä?
Viikonlopun aikana saimme vihdoin kiinnitettyä seinävalaisimen ruokailuhuoneen seinälle. Ostin tuon kauniin kristallivalaisimen melkein vuosi sitten tallinnalaiselta kirpputorilta. Ensin meni vaikka kuinka kauan, että sain ostettua siihen uuden johdon ja että siippa sai sen vaihdettua valaisimeen. Toinen tovi vierähtikin sitten tosiaan siinä ennen kuin saimme valaisimen kiinnitettyä seinään, mutta siellä se nyt komeilee. Olen kaivannutkin tuollaista tunnelmavalaisinta tuohon tilaan. Lisäksi minulla taitaa olla joku fiksaatio muutenkin valaisimiin, sillä laskin niitä löytyvän pelkästään olohuoneen puolelta kuusi kappaletta.

Jostain syystä pelargonien talvehtiminen ei ole minulta aikaisemmin onnistunut. Siirrän ne syksyisin varmaan liian viime tingassa kellarin puolella, jolloin ne ovat ehtineet jo saada ulkona kylmää. Tänäkin keväänä homma näytti menetetyltä, mutta ilokseni kaksi pelargoniaa selvisi sittenkin. Pientä vihreää lehteä lähti pukkaamaan saman tien kun asetin pelargonit viikko sitten ikkunan ääreen. Mullat ja ruukut niille pitäisi saada vielä vaihdettua, mutta muuten tilanne näyttää niiden osalta oikein hyvältä. Nyt sitten vain odottelemaan yöpakkasten lähtöä ja kuistin kevätsiivouksen ajankohtaa, jotta pääsen siirtämään pelargonit elelemään kuistin ikkunalaudoille.
8 kommenttia :

 1. Kivoja löytöjä! Kolmas kuva ja sen sävyt miellyttää erityisesti silmää. Täytyi pysähtyä ihailemaan sitä pidemmäksi aikaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista ❤️ vielä mietin pitäisikö tuohon kolmannen kuvan seinälle jotain lisätä, mutta toistaiseksi saa olla noin.

   Poista
 2. Ihanat löydöt! Tunnelmavalaisimia ei ainakaan mun mielestä voi olla liikaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ihan samaa mieltä - valaisimia ei minustakaan voi olla koskaan liikaa 😊

   Poista
 3. Valaisimia ei voi koskaan olla liikaa, tosi ihanat löydöt <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ❤️ juu ei minunkaan mielestä. Kauniita valaisimia on vaan niin paljon, että olisi mahdotonta kieltäytyä joka löydön kohdalla.

   Poista
 4. Mulla oli tuollaiset kupit joskus v.67-71....hävinneet,särkyneet...sain ne häälahjaksi ...löytysköhän vuosiluvun perusteella Arabian luetteloista.

  VastaaPoista
 5. Voi että. Löysin tietoa näistä kupeista ja ovat olleet juuri 60-luvulla valmistuksessa. Tosi sääli kuulla, että häälahjaksi saamasi kupit ovat kadonneet.

  VastaaPoista