Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

sunnuntai 13. tammikuuta 2019

Paluu mustavalkoisuuteen

Kohentelin olohuoneen ulkonäköä muutamalla uudella tyynynpäällisellä ja valkoisilla tulppaaneilla. Seepran on selvästi vaikeaa päästä raidoistaan, sillä uudet tyynynpäälliset ovat hyvin simppelit ja  väritykseltään mustavalkoiset. Aika harvoin tulee enää tehtyä virhearviointeja ostoksien suhteen, mutta nähtävästi näinkin voi vielä käydä. Nimittäin viime syksynä sohvalle hankkimani Marimekon värikkäät ja runsaskuvioiset Tiara-tyynynpäälliset eivät sitten kuitenkaan olleet oma juttuni. Mieli voi toki muuttua kevättä kohti mentäessä vielä värikkäämpään suuntaan, joten kiertoon en vielä Tiaroita laita. Lisäksi sovittelen niitä vielä työhuoneeseen, sekä lastenhuoneen puolelle ennen kun päätän tyynynpäällisten lopullisesta kohtalosta.Ompelutaitoni ovat aika rajoitteiset, mutta tyynynpäällisiä osaan jopa minäkin ommella. Metsästin Marimekon alesta Basket-kangasta ja onnistuinkin löytämään sitä muutaman metrin vielä yhdestä ainoasta Marimekon liikkeestä. Koska kangas tosiaan oli superalessa, ei tyynynpäälliselle kertynyt paljoakaan hintaa. Hienon graafista mustavalkeaa Armi Ratian suunnittelemaa Tiiliskiveä olin halunnut jo pitkään ja ostin samaan syssyyn myös sitä yhden tyynynpäällisen verran.  Ruokakauppareissulta nappasin vielä mukaani aurinkoisen viikonlopun kunniaksi valkoisia tulppaaneja olohuoneen pöytää koristamaan.

Teitekö te hyviä alelöytöjä? Itse en näiden kankaiden lisäksi ole ostanut tammikuun aikana juurikaan muuta. Muutaman tarpeeseen tulleen jutun kuitenkin ostin, kuten pojille housuja päiväkotiin ja muutaman kylpypyyhkeen hankin korpuiksi menneen pyyhkeen tilalle. Vuosia jatkunut suolasirottimen metsästys tuli nyt vihdoin päätökseen, sillä ostin nyt sellaisen alennusmynneistä. Olin tosiaan etsiskellyt sirotinta ties kuinka kauan kirppareilta, mutta kummalista kyllä tällainen tuiki tavallinen tavara ei vaan tullut koskaan minua vastaan siellä.

Mukavaa alkavaa viikkoa!

6 kommenttia :

 1. Mustavalkoinen toimii aina!
  Teidän koti on ihana, ja siinä on kyllä pysynyt teidän näköinen tyyli niin kauan kuin olen blogiasi seurannut – se on jotenkin todella kiva, että näkyy kuka kodissa asuu :) Mukavaa uutta viikkoa sinnekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista ❤️ oma tyyli on kyllä varmasti aika tunnistettavissa, vaikka toki sisustus kodissa muovautuukin ajansaatossa. Mutta peruslinjat säilyvät kyllä pitkään samanlaisina.

   Poista
 2. Tosi ihanan näköistä, mustavalkoisuuus toimii teillä hyvin, vaikka itse olenkin värien ystävä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse ihailen niin paljon teidän värikästä ja tyylikästä kotia ❤️itse tunnen nyt vähä jumittuneen tuohon mustavalkeaan. Toisaalta jos se tuntuu hyvälle, niin miksi yrittää väkisin muuta.

   Poista
 3. Mustavalkoinen todella toimii aina! Mä puolestaan löydän sirottimia kirppikseltä tosi usein, vaikka monelle sirottimelle ei todellakaan ole edes tarvetta.

  VastaaPoista
 4. Mustavalkea on kyllä perushyvä ja varma valinta.ja nyt se tosiaan tuntuu hyvälle valinnalle.
  Olen muuten ihan varma että nyt kun se sirotin on hankittu niin mullekkin alkaa tulla sirottimia kirppareilla vastaan 😁

  VastaaPoista