Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

keskiviikko 26. joulukuuta 2018

Leppoisa tapaninpäivä kotisohvalla

Terkkuja kotisohvalta! Viettelen tapaninpäivää omassa ylhäisessä yksinäisyydessäni Siipan ja lasten vieraillessa mummolassa. Tästä on tullut vähän sellainen perinne, että joulunpäivät vietetään tiiviisti yhdessä ja tapaninpäivänä saan nauttia pari tuntia hiljaisesta ja joulusiivouksien jäljiltä vielä vähän aikaa siistissä kodista. Niinpä asettelin pari kirjaa pöydälle selailtavaksi, televisonkaukosäädin ja suklaat kädenulottuville, vedin villasukat jalkaan ja sitten vaan olin.

Sohvaillessani tutkailin myös tämän vuoden muutoksia mitä olohuoneessa on tapahtunut. Takaseinän uusiksi maalaaminen oli ehdottomasti hyvä juttu, samoin kuin olohuoneen nykyinen järjestys. Uusi sohva on kyllä ehdottomasti paras hankinta pitkään aikaan. Haaveilen vielä sen kaveriksi mielellään vintagehenkisestä, mustapäälysteisestä nojatuolista. Toivottavasti sellainen tulisi ensi vuonna jostain vastaan.

Jouluaatto ja joulupäivä menivät oikein mukavasti ja lasten onnelliset naamat lahjojen jako- ja avaustilanteesa piirtyivät sieluni silmiin vielä pitkäksi aikaa. Jouluruokia ja varsinkin suklaata olen tankannut nyt niin tasaiseen tahtiin, että tämän päivän jälkeen on pakko pitää väliä ennen uudenvuoden herkutteluja. Huomenna astuu arkikin vähäksi aikaa kuvioihin, sillä menen muutamaksi päiväksi töihin joten tiedossa on aamuherätyksiä taas jo kukonlaulun aikaan. Onneksi aamuherätyksiä on vain muutama ennen viikonloppua ja hei, sitten juhlitaankin jo uuttavuotta. Eli tässä voi taas alkaa miettimään kattausta ja tarjoiluja.

Tunnelmallista iltaa kaikille!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti