Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

sunnuntai 18. marraskuuta 2018

Ripaus joulua

Karu ja pimeä marraskuu on taas tehnyt tehtävänsä. Tuntuu, että väsyttää enemmän tai vähemmän ihan koko ajan ja energiataso on myös sen mukanen. Koska eletään jo kuun puolen välin parempaa puolta niin päätin, että meillä saa alkaa jo vähän joulu täällä kotona näkymään. Ehkä saan sillä hinattua väsynyttä olemustani pirteämpään suuntaan. Pehko ja Pikkuveli ihailevat jokaisella
ruokakauppareissuilla joulukalentereita, joten ajattelin yllättää pojat sunnuntaiaamuna mieluisalla yllätyksellä.Tämä on jo kolmas vuosi peräkkäin, kun kiinnittelin joulukalenteripusseja joustinpatjaan kiinni. Pusseista löytyy suklaata ja kaikkea pientä pikkupojille mieluista krääsää, jotka oli jääneet ylimääräisiksi työkaverin lapsilta. Kierrätys toimii hyvin siis tässäkin asiassa. Lisäksi muutamasta pussista löytyy aineettomiakin yllätyksiä. Rustasin paperilapuille nimittäin reissut kirjastoon ja uimahalliin sekä yhteisen piknikin olkkarinlattialle.
Pelkät joulukalenteripussukat eivät vielä riittäneet jouluisen tunnelman luomiseen. Olen ihallut pyöreitä kynttilänpidikkkeitä ja ostin sellaisen roikkumaan kalenterin viereen. Värivalinnasta en ole vieläkään ihan varma. Olisiko musta sopinut meille sittenkin paremmin? Kaunis tuo hopeinenkin kyllä on ja lisäämällä siihen vähän vihreää mukaan tuli siitä entistä kauniimpi.

2 kommenttia :