Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

sunnuntai 28. lokakuuta 2018

Seinäsisustamista Miikon malliin

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ MIIKO DESIGN OY:N KANSSA.

Olohuoneen uusiksi järjestämisen myötä jäi yksi seinä ihan tyhjilleen kirjahyllyn muutettua siitä peräseinälle. Keräilenkin tässä sopivia juttuja ensin seinää varten ja suunnittelen niistä jonkun näköisen kokonaisuuden, ennen kuin kaivellaan poraa esille.
Yksi seinälle tuleva juliste on Miiko Designin Jänis, johon ihastuin tämän vuoden Habitare-messuilla. Minulla oli kani asuessani yksin ja kani muutti tietenkin mukana myös ensimmäiseen yhteiseen kotiimme, kun muutimme asumaan kimppaan siipan kanssa. Tämä pupujussi oli hyvin persoonallinen tapaus ja varmaan juuri siksi minulla on näille pitkäkorvaisille otuksilla ihan oma paikka sydämessäni ja tunnen vieläkin suurta vetoa kaikkiin jäniksiin viittaaviin juttuihin.
Mutta onhan tämä okran värisellä pohjalla oleva Jänis-juliste kerrassaan upea. Sopii väreiltäänkin ihan loistavasti meidän olkkariin.
Miikon ensi vuoden arjenhelpottaja eli seinäkalenteri on edellisten vuosien tapaan kaunis kokonaisuus luontoaiheisia kuvia. Kalenterin voi asetella seinälle mukana tulevan klipsin ansiosta perinteiseen malliin kuukausi kerrallaan, tai sitten siitä voi tehdä vaikka kivan kollaasin seinälle asetellen kaikki kuvat seinälle yhtä aikaa. Työhuoneen vakio varusteisiin kuuluu tietenkin kaunis kalenteri ja tämä Miikon versio on kyllä ihan omiaan sinne.Ihastuitko sinäkin näihin upeisiin Suomessa suunniteltuihin ja myös täällä painettuihin tuotteisiin? Instagramtililläni @miimiinkotiblog käynnistyi juuri arvonta, jossa voit voittaa itsellesi seinäkalenterin, sekä valitsemasi julisteen Miiko Designin valikoimista. Tällainen setti on myös upea kotimainen lahjaidea jouluakin ajatellen. Arvonta on käynnissä torstaihin 1.11.2018 klo 20.00 saakka. Kannattaa siis käydä osallistumassa ja onnea arvontaan!


//Tuotteet saatu Miiko Design Oy:ltä bloginäkyvyyttä vastaan.

2 kommenttia :

  1. Onpa kivoja! Sopii teille hyvin. :) Nämä Miikon tuotteet jäi itsellekin mieleen Habitaresta. Tuo teidän uusi sohvakin on tosi kaunis. :) Mukavaa uutta viikkoa!

    VastaaPoista
  2. Pilviraitti: Miikolla on kyllä niin paljon kivoja tuotteita, aivan upea kotimainen brändi! Ja uusi sohva on palvellut meitä kyllä hyvin :) Mukavaa viikkoa myös sulle!

    VastaaPoista