Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

perjantai 14. syyskuuta 2018

Habitare 2018

Lippu Habitareen saatu: Messukeskus

Keskiviikkoaamuna olin kärppänä monen muun sisustusintoilijan tavoin Messukeskuksella odottelemassa mitä Suomen suurin sisustus-, huonekalu- ja designtapahtuma pitäisi tänä vuonna sisällään. Olen kahtena edellisenä vuotena ollut oikein tyytyväinen näihin messuihin, enkä joutunut pettymään Habitaren antiin tänäkään vuonna. Ehkä sellainen yksittäinen WOW-elämys jäi puuttumaan, mutta olin kokonaisuuteen kuitenkin oikein tyytyväinen. Habitaren taso on viime vuosina kohentunut merkittävästi ja oli ilo kierrellä ja katsella kauniita osastoja Pilviraitti blogia kirjoittavan Viivin kanssa.

Tämän vuoden Habitareen mahtui paljon harmonisia ja luonnonläheisiä sävyjä kuten beigeä, ruskeaa, harmaata ja luonnonvalkoista. Raikkaita ja iloisia värejä, sekä kontrasteja mahtui onneksi myös joukkoon mukaan esimerkiksi keltaisen ja vaaleanpunaisen muodossa. Suosikki osastojani olivat viime vuoden tapaan Annon, Marimekon, ja Hakolan osastot. Myös Signals-trendinäyttely oli ehdottomasti messujen parasta antia.

Rakastamaani sormipaneelia ja puurimoja näkyi messuosastoilla todella paljon, samoin kuin pyöreitä ja kaarevia muotoja. Pehmeitä pintoja taas ilmeni mm. sametin ja aivan ihanien suurikokoisten ja näyttävien villamattojen muodossa. Kukkia ja viherkasveja oli edelleen paljon, mutta eukalyptuksen oksat olivat selvästi kokeneet voittajansa - erilaisia sisustusheiniä pystyi nyt bongaamaan lähes joka osastolta.Messujen haasteelliset valot olivat vähän liikaa kaltaiselleni amatöörikuvaajalle, joten osastot eivät oikein pääse oikeuksiinsa näissä kuvissa, mutta menkää ihmeessä itse paikan päälle katsomaan! Habitare on auki vielä viikonlopun ajan ja perheen pienemmätkin viihtyvät varmasti Habi Kids alueella, jonne pääsimme Pehkon kanssa tutustumaan ennakkoon jo alkuviikosta. Ainakin Pehko piti tästä Toukan valtakunta -teemasta todella paljon ja luonnehtikin siellä viettämäämme iltaa superkivaksi. Habi Kids-alueen päivittäiseen ohjelmaan voi käydä tutustumassa täältä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti