Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

lauantai 18. elokuuta 2018

Tuunatut lasinaluset

 Löysin kesällä kirpparilta lasinalusia, joissa oli tosi hienot reunat, mutta keskustassa oleva Kyproksen kartta ei kuitenkaan herättäynyt minussa ihan samanlaisia sympatian tunteita. Lasinaluset lähtivät kuitenkin mukaani tuunausprojektiksi ja aloin kumeisesti mietiskellä, miten saisin niistä kuvan Kyproksen saaresta piiloon.
Tällä viikolla piipahdin ihan muilla asioilla Eurokankaassa, kun sattumalta huomasin eräällä alahyllyllä pilkottavan kiinnostavan näköisen kangasrullan. Korkkikangas - sehän olisi mitä mainioin materiaalia kaapissa odottavaan lasinalusprojektiin.
Alunperin olin ajatellut päällystää lasisen pinnan tällä kankaalla, mutta sitten huomasin, että pohjanhan saa varovasti irroiteltua kokonaankin irti. Ohut kangas asettui mukisematta pohjan ja lasin väliin ja napsauteltuani pohjan takaisin paikalleen oli lasinalunen valmis ja näytti nyt juuri siltä kun pitikin! Neljään lasinaluseen ei kangasta mennyt oikeastaan juuri yhtään joten sitä jäi vielä muuhunkin askarteluun. Tai sitten odottelen jos näitä rottinkisia lasinalusia sattuisi tulemaan vielä lisää jostain vastaan.

Jos jotakuta kiinnostaa, niin korkkikangas maksaa 26,90 € /m ja siinä on 50% korkkia, 25% puuvillaa ja loput polyesteriä. Korkkikangasta ei voi pestä, mutta silti tekisi mieli ommella siitä muutama tyynynpäällinen olohuoneeseen, vaikka sangen riskaabeliä se lapsiperheessä olisikin.


4 kommenttia :