Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

sunnuntai 12. elokuuta 2018

TauluhyllytKAUPALLINEN YHTEISTYÖ: FinaHem

Uudistin vähän meidän ruokahuoneen ilmettä poistamalla kehystetyn keltaisen Cow Parsley -tapetin seinältä. Olin ollut lopen kyllästynyt tapettiratkaisuun jo pidemmän aikaa ja viime viikolla se sai luvan poistua tauluhyllyjen tieltä. Vähän ensin mietin olisiko taulukollaasi ilman hyllyjä ollut parempi ratkaisu, mutta tykkään siitä, että näille hyllyille voi laittaa myös pieniä maljakoita ja muita esineitä, joten seinän ilme on näin helpommin muunneltavissa.
Tauluhyllyille pääsi lasten tämän hetken pelisuosikki, eli vanha fortuna. Hyllyltä sen saa kätevästi nostettua ruokapöydälle pelaamista varten. Pienemmälle hyllylle taas sijoitin muutaman vanhan kehyksen, joita haalin kirppiksiltä välillä mukaani.
Kauniit taulut taas ovat kehystettyjä neilikka* -aiheisia valokuvataidejulisteita, jotka on kuvannut ja suunnitellut taitava Milla EK. Rohkean Millan tarinan voi käydä lukemassa täältä. Milla on myös mukana LukLabel Designteamissä ja hänellä on FinaHem niminen yritys, joka tekee sisustussuunnittelua, stailausta, liiketilasuunnittelua sekä liiketilan brändäystä. Nämä hienot julisteet löytyvät FinaHem:n verkkokaupasta, josta kannattaa käydä kurkkimassa muitakin Millan upeita  taidejulisteita (joita saa kahdessa koossa) ja toki myös verkkokaupan tarjoamaa ihanaa valaisinvalikoimaa.
Saa nähdä pysyykö seinä tuollaisena melko simppelinä, vai alkaako siihen pikkuhiljaa kerääntyä lisää erilaisia kehyksiä. Tällä hetkellä ainakin ainakin silmää miellyttää nykyinen asetelma, sillä huoneessa on muuten niin paljon tapahtumaa ja pikkutavaraa. joten vaikutelmasta saa hyvin helpolla tehtyä hyvin sekavan oloisen jos kehyksiäkin alkaa olla seinällä liikaa. Toisaalta, jos klikkasitte alkutekstissä tätä linkkiä, niin saatoitte huomata kuinka ruokailuhuone on kahden ja puolen vuoden aikana tullut huomattavasti runsaamman ja ainakin minusta myös kodikkaamman näköiseksi.

Olohuoneeseenkin on tulossa pieniä muutoksia tämän syksyn aikana. Löydettiin nimittäin vihdoin hintaluokaltaan meille passeli ja hyvännäköinen sohva ja viime viikolla se laitettiin tilaukseen.  Odotettavaa on vielä kuitenkin maksimissaan 7 viikkoa, joten tässä on hyvin aikaa mietiskellä valaisin asiaa, sillä nykyiset jalkalamput eivät tule enää sohvan tultua meille enää mahtumaan. Ja  (yllätys, yllätys) tekisi mieli hankkia muutama uusi tyytnynpäällinenkin uutta sohvaa koristamaan. Oletko sinä jo löytänyt uusia ihania syksyn uutuuksia tyynyjen suhteen?

*tuotteet saatu bloginäkyvyyttä vastaan.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti