Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

sunnuntai 5. elokuuta 2018

Estique monitoimihylly

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: GIDE OY

Tämä kesä tuntuu vaan niin tosi paljon pidemmältä kuin edeltäjänsä. Syy tähän ovat kuumat ja kauniit säät, joista ollaan toukokuusta lähtien pääst nauttimaan päivä toistensa perään. Ulkona tulee vieläkin vietettyä aikaa paljon enemmän kuin yleensä ja sisähommat jäävät näin ollen vähän oman onnensa nojaan. Nyt elokuussa alkaa kumminkin jo normiarki pyöriä taas täysillä meilläkin. Minä ja siippa ollaan palailtu jo takaisin työelämän pyörteisiin, mutta Pehko aloittaa tulevalla viikolla esikoulutaipaleensa ja Pikkuveljen palailee taas kiinni päiväkodin rytmeihin.
Arki tuo aina mukanaan myös kaikenlaisten asioiden järjestelyä ja meillä se aloitettiin määrätietoisesti heti eteisen puolelta. Pääsin onnekseni valkkaamaan Giden inspiroivasta valikoimasta jotain kivaa kotiimme ja valitani oli käytännöllinen ja näppärä seinäteline, jota ollaan kaikki kaipailtu meille jo pidemmän aikaa. Estique monitoimihylly * on nimensä veroinen kapistus, jossa yhdistyvät seinähyllyn ja pienen naulakon ominaisuudet. Hyllyyn voi päivän postin lisäksi sujauttaa vaikkapa lompakon, aurinkolasit ja avainnipun, eli kaiken sen pikkusälän, mikä on aina hukassa, juuri silloin kun on kotoa poistumassa. Hylly on myös tosi kivannäköinen, joten sen voi yhtä hyvin sijoittaa myös työhuoneen tai vaikkapa keittiön puolelle.
Kiinnitimme Estique hyllyn heti sisääntuloon ja paikka on kuin tehty siihen. Löysin kirpparilta hyllyn yläpuolelle pienen korkkitaulun ja asettelin hyllylle piristykseski pari ilmakasvia. Erityisesti pidän hyllyn puisista nupeista, jotka sopivat hyvin yhteen vastapäätä olevan naulakon kanssa.
Estique monitoimihyllyä myy Gide, joka on kahden naisen perustama monipuolinen sisustus- ja lahjatavaraa myyvä yritys. Valikoimasta löytyy persoonallisia lahjoja ja juhlatarvikkeita, sekä käytännöllisiä, tredikkäitä ja inspiroivia sisustustuotteita. Giden ihastuttavaa valikoimaa pääsee hypistelemään Tullintorin- ja Ratinan kauppakeskuksissa Tampereella, sekä Kauppakeskus Isossa Omenassa Espoossa. Gidellä on myös verkkokauppa, josta löytyy paljon samoja ihania tuotteita, kuin myymälöistäkin kausituotteita ja vaihtuvia tuotteita lukuunottamatta.
Ihastuitko sinäkin tähän Estique monitoimihyllyyn? Nyt sinulla on nimittäin on mahdollisuus voittaa se omaksesi! Pääsen arpomaan yhden hyllyn yhteistyössä Giden kanssa. Osallistua voit kommentoimalla tämän postauksen alle mihin Estique pääsisi sinun kotonasi. Voit osallistua myös arvontaan instagramin puolella @miimiinkotiblog. Arvonta-aikaa on 09.08.2018 klo 21 saakka.

Onnea arvontaan!


*Saatu blogin kautta yritykseltä Gide Oy

20 kommenttia :

 1. ihana hylly,eteiseen näkyvälle paikalle. hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Uuteen kotiin lokakuussa, eteinen varmaan olisi paras paikka!
  soili.koti@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Eteiseen!:) emilia_ho@hotmail.com

  VastaaPoista
 5. Asutaan myös rintamamiestalossa ja hyllylle olisi passeli paikka kuistin seinällä! hanna.forsberg@saunalahti.fi

  VastaaPoista
 6. Eteisessä on juuri sopiva paikka eija.maisniemi@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Laittaisin pienen vessani seinälle nykyisen pyyhenaulakon tilalle. Saisi kätevästi naulakon lisäksi myös tilaa parille purkille ja hammasharjalle. anemoneh211@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Laittaisin hyllyn lastenhuoneeseen. Vanhemman pojan mitalit saisi naulakkoon roikkumaan.:)
  ninnu-83(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 9. Ehdottomasti eteiseen ! Ollaan pitkään etsitty sopivaa naulakko/säilytys yhdistelmää ja nyt löyty just tämä. ella.puttonen@hotmail.com

  VastaaPoista
 10. Sopisi täydellisesti meidän eteiseen!

  VastaaPoista
 11. Upea ilmestys! :) Passaisi meidänkin eteiseen!-Sue

  VastaaPoista
 12. Tuo olisi oivallinen viritys rintamamiestalo-kotimme eteiseen <3 outi.sarkki(a)gmail.com

  VastaaPoista
 13. Ei hitsi, onpas kiva hylly! Meidän kotona tuo tulisi aika varmasti eteiseen - sinne kun tarvitsisi jotain paikkaa mihin laskea käsistään lompakon, avaimet, kuitit ja postit. :) saija.hopea@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Tsemppiä arkeen!

  Tuon ihanan hyllyn näkisin kyllä eteisessäni!

  VastaaPoista
 15. Eteiseen minäkin sen laittaisin, epäkäytännöllisen avainkoukkusysteemin tilalle.
  elina.peratalo@hotmail.com

  VastaaPoista
 16. Meille tämä sopisi kylpyhuoneeseen <3

  VastaaPoista
 17. Eteiseen tarvisin just tämmösen ihanan! <3

  sannamaria77 at gmail.com

  VastaaPoista
 18. Eteiseen sopisi juuri passelisti!

  VastaaPoista