Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

tiistai 28. elokuuta 2018

Cohen-valaisin

Lähes kolme vuotta asumista tässä talossa takana ja nyt meillä vihdoinkin on kattovalaisin ihan jokaisessa huoneessa! Ostin tämän kauniin Frandsenin Cohen-riippuvalaisimen työkaveriltani sellaiseen polkuhintaan ettei minun tarvinnut miettinyt sekunttiakaan ostopäätöstäni. Työkaverini, josta on myös ajan myötä tullut läheinen ystäväni, löysi tämän valaisimen ihan pilkkahintaan, muttei löytänyt sille paikkaa kotoaan ja myi sen sitten samaan polkuhintaan minulle. Hän olisi saanut tästä ihan sievoisenkin rahasumman jos olisi laittanut sen myyntiin vaikkapa nettikirppikselle, mutta työkaveri arvasi minun ilahtuvan suunnattomasti tästä valaisimesta ja tarjosi valaisinta minulle ostamallaan hinnalla. Ja tottahan toki minä ilahduin siitä ikihyvikseni ja olen aivan ikionnellinen siitä, että omistan nyt näin kauniin valaisimen.
Valaisin pääsi koristamaan vierashuoneenakin toimivaa työhuonettamme, jonne se istuu oikein mukavasti. Tämä huone ei muuten taida vaan tulla ikinä täysin valmiiksi. Päätin vähän hätäisesti ennen muuttoamme, että yksi työhuoneen seinistä maalataan Basilikan vihreäksi ja nyt olen vähän tullut toisiin aatoksiin seinän kanssa. Tämä seinä vihreine väreinee komeilee muuten tuossa blogini otsikossa olevassa kuvassa, mutta olen saanut basilikasta värinä kuitenkin tarpeekseni ja mielestäni vihreän maalin tilalle sopisi paremmin joku mustapohjainen tapetti, jossa olisi myös vihreää ja valkoista mukana. Jos jollekkin tulee mieleen näihin kuvauksiin sopiva tapetti niin voi hihkaista :)Tämä Cohen-valaisin käynnisti muuten taas niin tutuksi tulleen lumipalloefektin entisen työhuoneen valaisimen muutettua yläkertaan, jossa vaihtui näin ollen valaisimien paikat. Näistä muutoksista vähän tuonnempana.

Meidän julkisivuremppa käynnistyi nyt sitten vihdoin eilen. Talon julkisivu uudistuu uusilla laudoilla ja talon värikin menee samalla aivan uusiksi. Lisäksi puuttuvat tuulensuojalevut asennetaan paikoilleen ja vanhat sahanpurut korvataan ekovillalla. Tätä remppaa emme siis tee itse, (sokkelin ehostusta lukuunottamatta) mutta päivittelen julkisivun edistymistä @miimiinkotiblog instan storiesin puolelle ja jossain vaiheessa kyllä tietenkin myös tänne blogiinkin.

4 kommenttia :

  1. Aivan ihana valaisin! Ihanaa, että työkaverisi tarjosi tätä sulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valaisin on kyllä kaunis ja ihailen sitä vieläkin joka kerta kun huoneeseen astun. On todellinen onni omistaa niin mukavia ja ihania työkavereita.

      Poista