Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

sunnuntai 15. heinäkuuta 2018

Jalkapallo synttärit

Olé-olé-olé-olé, meidän pieni Pehko täyttää huomenna jo 6-vuotta ja teema jonka ympärille tämänpäiväiset kaverisynttärit rakennettiin oli tietenkin jalkapallo. Olisinkin ollut todella yllättynyt mikäli toiveena olisi ollut joku muu aihe, sen verran kovaa on futis tulevalle esikoululaiselle kolahtanut.
Juoksentelin viikonlopun aikana muutamassa juhlatavaraliikkeessä keräämässä teemaan sopivaa sälää pöytään. Marimekon mustavalkean kankaan päälle ostin jalkapalloaiheisen kaitaliinan luomaan juhlatunnelma servettien ja ilmapallojen ohella. Myös kattauksessa ja tarjoiluissa pysyttelin aika mustavalkoisessa värityksessä. Muut pöydän antimet olivat tuttuun tapaan kaupan hyllystä suoraan poimittuja, mutta intouduin cupcakeseja ihan itse väsäämään. Harmi vaan että ulkona porottava lähes kolmenkymmenen asteen helle tuntui sen verran myös sisätiloissa, ettei kuorrutus oikein onnistunut, joten lopputuloksena oli melko lässähtäneet kuorrutukset.
Futispäivä huipentuivat tietenkin illalla pelattuun telkkarista tulevaan loppuotteluun. Synttärit ja koko päivä oikein onnistunut ja synttärisankari oli kokonaisuuteen enemmän kuin tyytyväinen. Itse taas päivittelen taas tätä ajan kulua. Muistan todella tarkasti tapahtumat kuuden vuoden takaa synnytyssairaalassa ja nyt tulevana syksynä saatellaan samaa kapalovauvaa jo esikoulutaipaleelle. Melkoista.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti