Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

sunnuntai 15. huhtikuuta 2018

Kevätmessut 2018

Piipahdin tänään messukeskuksessa järjestettävillä Kevätmessuilla ihailemassa kukkaloistoa ja inspiroitumassa muutenkin messujen annista koskien kasveja, kukkia ja puutarhaa. Täytyy myöntää, että oman pihan laitto on pikku hiljaa alkanut kiinnostaa minua ja ensi vuonna olen varmaan vielä enemmän tohkeissani pihajutuista, kunhan pääsen kunnolla miettimään ja suunnittelemaan pihajuttuja. Tulevana kesänä meillä alkaa talon ulkolaudoituksen uusiminen, ja se riittää vallan mainiosti tämän kesän etapiksi.

Varsinkin messujen kasvihuone tarjontaa katsastin mielenkiinnolla, vaikkei sen aika vielä tänä kesänä meillä olekkaan. Olen kaavaillut meille  ihan pientä kierrätysikkunoista tehtyä kasvihuonetta, mutta kivoja ideoita sellaiseen sain Willab Gardenin osastolta, jonka kasvihuoneet olivatkin paljon isommassa mittakaavassa, kuin mitä pienelle pihallemme ikinä edes mahtusi.
Ideapuutarha oli tänä vuonna hauskasti toteutettu Liisa Ihmemaassa -teemalla Puutarhaetsivät oy:n toimesta. Osastolta löytyi 24 000 kukkasipulia, ruusulajikkeita, kukkivia hedelmäpuita, liljoja, kuusimetsä ja suihkulähteitä ja magnolioita.  Kukkasten keskeltä löytyi sadusta tuttuja hahmoja sekä miljöitä. Viimeinen etappi messuilla oli kukkasidontanäytökset, joissa valmistui toinen toistaan upeampia kimppuja, jotka olivat myös myynnissä heti valmistuttuaan. Muutenkin osasto oli kerrassaan upean näköinen, värikäs ja inspiroiva.
Mukaani messuilta lähti muutama valkoinen pelargonia ja valkoisia liljoja odottelemaan kuistin kevätsiivousta, joka taitaa olla näin lämpimillä keleillä pian hyvinkin ajankohtainen.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti