Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

sunnuntai 1. huhtikuuta 2018

Keväinen synttärikattaus

Pikkuveljen 3-vuotis synttärit osuivat tänä vuonna pääsiäisviikolle ja näitä syntymäpäiviä vietettiinkin viikon aikana moneen otteeseen. Yhdestä kattauksesta sain napattua muutaman kuvankin. Tällaisiin keväisiin kattauksiin käy kaapistani löytyvät teeman keltaiset astiat oikein kivasti, varsinkin kun ne yhdistää musta-valkeaan pöytäliinaan ja joka juhlien vakio varusteisiin eli Marimekon Räsymatto -mukeihin. Toki pöydästä löytyi myös ripaus yhtä suosikkiväriäni eli vihreää Kartio -lasien ja pääsiäisruohon muodossa.


 

Pikkuveli aloitti viime syksynä pelaamaan kerran viikossa jalkapalloa, joten pöydässä olevat värit sivusivat hyvin myös pikku futaajan suosikkilajin värejä. Löytyipä pääsiäisruohon seasta myös muutama valkosuklaasta tehtyjä jalkapallokin muistuttamaan tästä harrastuksesta.

Loputkin pöydän antimet koostuivat taas kaupan tarjonnasta, sillä leipominen on edelleen minulle vierasta maaperää. Keksit, karkit, suklaamunat, pullapitko, juustonaksut ja kakkuna toiminut Marianne -karkin makuinen kääretorttu upposivat kuitenkin niin hyvin vieraiden suihin, etten potenut lainkaan huonoa omatuntoa, vaikken ollut mitään pöytään itse leiponutkaan.Kolme vuotta sitten ei tämä viikko ollut laisinkaan näin ihanan aurinkoinen, vaan poistuessamme synnytyslaitokselta satoi räntää vaakana päin naamaa. Aurinkoisista ilmoista huolimatta on maassa vielä silti sen verran jäätä ja lunta ja aamuisin sen verran aamupakkasia, etten ole tänä keväänä päässyt vielä aloittelemaan taittamaan työmatkoja pyörän selässä viime vuoden malliin. Eiköhän tähän asiaan saada kuitenkin muutos parin viikon sisällä.

Hienoja ulkoulukelejä ja aurinkoista aprillipäivää kaikille!

2 kommenttia :

  1. Aivan ihania ja niin keväisen kauniita kattauksia <3 Onnea sankarille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos 😊 tällä hetkellä ei kyllä näy ulkona kevään häivääkään, mutta kyllä se sieltä taas tulee. Pikkuveli kiittää onnitteluista ❤

      Poista