Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

perjantai 13. huhtikuuta 2018

Kajon -hylly

Meille tuli uusi aivan ihana hylly ruokailuhuoneeseen. Kyseessä on vanerinen sisustushylly nimeltään Kajon ja se kuuluu Luklabelin tämän vuoden uutuus tuotteisiin. Hylly olisi sopinut oikeastaan jokaiseen huoneeseen meidän kodissa, mutta parhaiten se kävi seinälle, jossa ennen oli koreista tehty kollaasi.
olen täällä maininnutkin kuuluvani Luklabelin Desingteamiin. Tämänkin hyllyn kohdalla olen päässyt esittämään hyllyn suunnittelu- ja valmistusprosessin aikana mielipiteitäni esimerkiksi värien- ja nimen suhteen. Siksi minulla onkin näihin Luklabelin tuotteisiin ihan erityinen suhde ja onhan se tosi hieno ja jännä juttu päästä sovittelemaan sellaista tuotetta osaksi oman kodin sisutusta, jonka valmistumista valmiiksi tuotteeksi on päässyt seuraamaan melko alusta asti. 
Pääsiäisenä löysin Kuopion kirppareilta muutamia kivoja juttuja, kuten pienen vihreän maljakon, josta en osaa sanoa onko se superkauhea vai aivan ihana, sekä messinkisen kynttilänjalan. Sijoitin ne hyllylle muratin seuraksi, joka taitaa vielä taistella itsensä voittoon kuivan talvikauden jäjiltä.
Keltainen kahvipannu -blogin Pauliina kommentoi Todellista arkea -postaukseeni osuvasti, että lasten leikkien kuuluu näkyä kodissa ja allekirjoitan tämän ihan täysin, vaikka ne sotkut ja lelut kuvistani piilotankin. Annoin Pehkolle ja Pikkuveljelle tehtäväksi maalata peiteväreillä jotain "keväistä ja ei mitään niin esittävää" ja hienot työt pojat saivatkin aikaan. Hylly ja sen ympäristö saivat heti paljon persoonallisemman ja kotiimme sopivan ilmeen, kun asetin taideteokset hyllyn ympärille. Pehkon piirustuksen kehystin vielä kirpparilta löytämälläni kehyksellä.
Tätä upeaa Kajon -hyllyä on saatavilla kahdessa eri koossa ja -värissä ja sen voi kiinnittää kätevästi joko Lukalebelin rautakehikkoon, tai laittaa seinälle kuten itse tein.
Mikäli olet menossa Lapsimessuille, niin poikkea ihmeessä Luklabelin osastolla 6h40 tapaamassa Luklabelin takana seisovaa huikean rohkeaa Tiiaa, sekä muita Luklabel teamin jäseniä. Itse menen  rakentamaan messuosastoa, mutta itse messuille en pääse tulemaan.
Vinkiksi muuten niille, joita Lapsimessut kiinnostavat, mutta pääsylippua ei vielä löydy - kannattaa käydä kurkkaamassa instilini @miimiinkotiblog.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti