Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

sunnuntai 22. huhtikuuta 2018

Emilia-pinnatuolit

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: LAULUMAA HUONEKALUT OY.
Pari vuotta sitten osallistuin Koti ja Keittiö -lehden instagramissa järjestämään #lempimuoto-kisaan, jossa pyydettiin kertomaan ja kuvamaamaan jokin lempimuoto omasta kodista. Lähetin kilpailuun kuvan lemppareistani, eli meidän ruokailuhuoneen pinnatuoleista.  Ilmeisesti pinnatuolien muotokieli puhutteli silloin myös muita ihmisiä, sillä yllätyksekseni kuvani äänestettiin tuolloin kilpailun voittajaksi. Pinnatuolit ovat kyllä edelleen kestosuosikkejani sekä ruokapöydän ympärillä, että koko kodin sisustuksessa, enkä ole tähän päivään mennessä miettinyt kertaakaan niiden vaihtamista muihin tuoleihin.
Pinnatuolikatraamme sai kivasti uutta lisäväriä kahdella kauniilla Laulumaa Huonekalujen valmistamalla vihreällä Emilia-pinnatuolilla. Tämän lisäyksen seurauksena meidän tuolien lukumäärä on ruokapöydän ympärillä nyt ihan täydellinen. Ja täydellinen on myös näiden pinnatuolien väri, ne ovat kuin varta vasten tehty meidän ruokailuhuoneeseen, josta löytyy muutenkin piristäviä vihreitä elementtejä.

Näiden upeiden Emilia-pinnatuolien materiaali on 100% koivua ja ne on pintakäsitelty myrkyttömällä maalilla. Laulumaa Huonekalujen pinnatuoli valikoima on laaja, sillä Emilia-pinnatuoleja on saatavilla kaikken kaikkiaan seitsemässä eri sävyssä ja niiden sävyt vaihtelevat kauden mukaan. Uusin väri pinnatuoleissa on tämä ainakin meille niin täydellisesti sopiva sammaleen vihreä. Tällaisia värikkäitä retrohenkisiä pinnatuoleja on vähän huonosti saatavilla, joten nämä Laulumaa Huonekalujen pinnatuolit ovat todella kiva lisä pinnatuolimarkkinoilla.

Emilia-pinnatuolit ovat  Laulumaa Huonekalujen omaa suunnittelua ja he suunnittelevat itse myös muutkin puiset huonekalunsa. Heidän pääkonttorinsa on sijainnut jo 30-vuoden ajan Lahdessa, jossa sijaitsee myös lähes kaikki Laulumaa Huonekalujen toiminnot. Laulumaa Huonekalut eivät niinkään koe olevansa Design huonekalujen valmistaja, vaan ennemminkin he valmistavat kohtuuhintaisia kodinkalusteita, joille laatu, tuotteiden esteettisyys ja ekologisuus ovat erittäin tärkeitä seikkoja. Itseäni ilahduttaa brändissä edellä mainittujen seikkojen lisäksi myös tietenkin kotimaisuus, sillä  yritys tuottaa valtosan mallistoista Suomessa. Huonekalujen laadun ja pitkäikäisen tuotteen takaajana ovat tuotesuunnittelu ja -kehitys, sekä tarkka laadunvalvonta ja tuotetestaus.Tuolit ovat olleet meillä käytössä noin viikon verran ja kauniin ulkonäön lisäksi olen vakuuttunut niiden istuinmukavuudesta. Emiliat ovat hiukan painevammat kuin meidän muut vanhemmat pinnatuolit joka kertoo vaan niiden laadukkuudesta ja vakaudesta. Vaikuttavat siis oikein kestäviltä käytössä ja ajattomassa ulkonäössä on onnistuttu näiden tuolien kohdalla kyllä erinomaisesti. Näistä riittää tuoleja meidän pojille vielä pitkäksi aikaa. Pehko jo valitsikin heti Emilia-tuolin omalle lempipaikalleen pöydän ääreen. Kaikilta osin siis oikein mainio valinta piristämään lapsiperheeseenkin istumaryhmää. Näitä Emilia-tuoleja löytyy muuten Laulumaa Huonekalujen valikoimasta mustina ja valkoisina myös lasten pinnatuoleina, joissa istumakorkeus on 52 cm.Itse olen koko ajan suosimassa yhä enemmän ja enemmän Suomessa suunniteltuja tuotteita. Valmistuskustannukset tahtovat vaan nousta niin kovin korkealle ettei monellakaan yrityksellä ole oikein varaa valmistaa tuotteita kokonaan täällä. Mutta kyllä meiltä täältä Suomesta vaan löytyy kerrassaan hienoja brändejä - yhtenä hyvänä esimerkkinä on juuri Laulumaa Huonekalut. Suosittelen tutustumaan tarkemmin  ja ottamaan seurantaankin tämän lahtelaisen yrityksen. Laulumaa Huonekalut löytyy sosiaalisesta mediasta facebookista, sekä instagramista @laulumaahuonekalut.


//: Blogiyhteistyö Laulumaa huonekalut Oy:n kanssa. Tuotteet saatu bloginäkyvyyttä vastaan.

4 kommenttia :

 1. Ihanat tuolit! Pinnatuoli on kyllä sellainen aikaa kestävä klassikko. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekkin!? Väri on mitä mahtavin 💚 Pinnatuoli todellakin on klassikko, joka sopii niin moneen kotiin.

   Poista
 2. Tosi upeat tuolit ja tuo väri on kyllä aivan nappi teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolit ovat kyllä kauniit ja niin meidän näköiset 😊

   Poista