Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

maanantai 19. helmikuuta 2018

Vihreä toimistokaappi

Bongasin jokin aika sitten paikallisesta facebook-kirpparilta ihanan vanhan toimistokaapin, joka minun oli aivan PAKKO saada. Pohdintaa aiheutti vähän sen syvyysmitta, mutta mittailujen tuloksena ajattelin sen kuitenkin mahtuvan yläkerran eteiseen, josta kerroin edellisessä postauksessa. Eteisen valmistuttua päätin kuitenkin, ettei kaapin paikka olekkaan siellä ja se oli mahdutettava alakerran puolelle.
Ulkonäöllisesti kaappi kävisi meillä oikeastaan joka huoneeseen, mutta mitoiltaan sitä oli vaikeampi saada sopimaan oikein minnekkään. Lopulta kaappi sijoitettiin meidän ruokailuhuoneeseen.Ruokahuoneen ilme muuttui yllättävän paljon vihreän kaapin tultua sen nurkkaan. Toki se aiheutti sisustusmuutoksia lumipalloefektin lailla ulottuen myös muihin huoneisiin, mutta välillä tavaroiden paikkojen vaihteleminen on vain virkistävää. 
Yläkerran eteisen maalaamisen jälkeen innostuin taas maalaamisesta. Nyt tekisi mieli maalata tai tapetoida ainakin yksi ruokailuhuoneen seinä. Vaihtoehtoja on vain niin paljon. Ihania värisävyjä ja tapetteja on niin miljoonittain. Jotain seinälle on kuitenkin tehtävä, valkoisena se nimittäin on vaan niin tosi tylsän näköinen. Tosin peräikkunan oikeanpuoleinen seinäkin on nyt jotenkin häiritsevän tyhjän näköinen siirtäessäni sieltä voikukkataulun ja palmuvehkan kaapin läheisyyteen.Tajusin vihreän värin uiskennelleen meidän kodin perussisustusväreihin aika salakavalastikkin. Sitä tosiaan on jo alakerran kaikissa huoneissa viherkasvien, pikkutavaroiden, tekstiileiden ja muutaman huonekalunkin muodossa. Työhuoneessa meillä on myös basilikan vihreäksi maalattu seinä. Selvästi tällä hetkellä mustan, vihreän ja valkoisen yhdisteleminen tiikkisin ripauksin toimii omaan silmiin kaikkein parhaiten.
4 kommenttia :

 1. Kaunis vihreä kaappikaveri! Tuo on kyllä totta, että tavaroiden uudelleenjärjestely on virkistävää. Viime viikolla käänsin ruokapöydän toisin päin, ja se on ilostuttanut minua siitä lähtien. Pienet on ilot!

  -Ruut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus pelkkä pöydän kääntäminen tai laittaminen sivuttain antaa huoneelle ihan uutta ilmettä. Välillä voi selvitä niinkin vähällä 😊

   Poista
 2. Lumipalloefekti on tuttu ilmiö :) joskus se jää pieneksi mutta toisinaan vyöryy vain eteenpäin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepäse 😃 tavaroiden siirtely on kyllä virkistävää puuhaa, vaikka välillä lumipalloefekti paisuukin miltei mahdottomuuksiin.

   Poista