Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

lauantai 20. tammikuuta 2018

Tavarat järjestykseen

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: ORTHEX. Useammista kodeista löytynee kaappi tai komero, jonka sisältö ei todellakaan ole luotu kaikkien silmille nähtäville. Tällaiseen kaappiin on luontevaa tunkea kaikenlaista olevinaan tärkeää tavaraa säilytykseen ja sitten sinne myös lapataan kaikenlaista sälää piiloon siivouspuuskien iskiessä. Meillä tällainen kaappi löytyi ruokailuhuoneen puolelta. Myönnettäköön kyllä, että tällaisia kaappeja, komeroita ja laatikoita meillä on kyllä useampikin kappale, mutta tämä ruokahuoneen vanha liinavaatekaappi oli se kaikista pahin. Kaapilla oli jopa oma nimikin. Tuttavallisesti sitä kutsuttiin meillä Sotkukaapiksi ja jos sen nimi mainittiin, tiesivät kaikki perheestämme välittömästi mistä kaapista olikaan kyse.Siippa nalkutti minulle useaan otteesen Sotkukaapin siivoamisesta, mutta projektin aloitus tuntui aina liian työläältä aloittaa. Kun Orthex kyseli olisinko halukas blogiyhteistyöhön vastasin heti myöntävästi. Päätin nimittäin ottaa härkää sarvista ja järjestellä Sotkukaapin sisällön perin pohjin. Homma ei loppujen lopuksi ollutkaan läheskään niin paha kuin olin sen arvellut olevan. Toki kaappi oli syönyt tavaraa kahden vuoden aikana sisäänsä enemmän kuin tarpeeksi, mutta kun järjestelin säästettävät tavarat suoraan näihin Orthexin käteviin SmartStore Compact -säilytysrasioihin, oli homma loppujen lopuksi suoritettu käden käänteessä.
Nämä SmartStore Compact -säilytysrasiat ovat laadukasta ja kotimaista tuotantoa, eli ne ovat valmistettu ja suunniteltu täällä Suomessa. Rasiat ovat tyylikkään ja ajattoman näköiset, eikä niitä todellakaan tarvitse säilyttää kaappien kätköissä, vaan ne ovat oikeen katseenkestävät ja niitä voi yhtä hyvin pitää näkösälläkin. Erityisesti pidän niiden modulaarisesta ominaisuudesta, eli sarjan kolmea eri kokoa voi järjestellä ja pinota päällekkäin haluamallaan tavalla. Rasiat ovat todella käteviä ja käytännöllisiä arjen helpottajia. Nyt nimittäin löytyvät kaikki ne pienet legotkin helposti, sillä pyynnöstäni Pehkokin innostui järjestelemään eri lego-osille omat rasiansa. Askartelu - ja piirustustarvikkeittenkaan etsintään ei tarvitse enää käyttää niin kohtuuttoman paljon aikaa, sillä niillekkin on nyt ihan ikiomat säilytysrasiansa. Tämän ansiosta ihanien taideteoksien määrä onkin kasvanut meillä viime aikoina suorastaan räjähdysmäisesti.
Nytpä kelpaa availla Sotkukaapin ovia vieraidenkin nähden, sillä niin tyylikkäästi on kaapin sisältö nyt ojennuksessa. Enää tarvitsee vain keksiä kaapille uusi nimi, sillä Sotkukaappi ei sovi kaapille nimeksi enää alkuunsakkaan.


//:Blogiyhteistyö Oy Orthex Finland Ab:n kanssa.

1 kommentti :