Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

sunnuntai 28. tammikuuta 2018

DIY-naulakko keittiöön

Pitkästä aikaa jotain itse tehtyä! Nikkaroimme nimittäin keittiöön puisen naulakon keittiötarvikkeille, jotka ennen roikkuivat s-koukuilla metalliputkesta. Tämän tyylisiä naulakoita on näkynyt paljon  viime aikoina ja niinhän siinä kävi, että kun bongasin niitä kuvista tarpeeksi monta kertaa, aloin mielimään sellaista myös meillekin. Tyylillisesti se sopii kyllä hyvin keittiöömme ja värikin passaa kivasti Smegin vedenkeittimen ja keittiöstä löytyvän beigen tarjoiluvaunun kanssa.Naulakko tekaistiin puutapeista (pussillinen niitä maksoi kaksi euroa) ja listanpätkästä, joka löytyi omasta takaa. Ensin listaan porattiin sopivan kokoiset reiät, jotka hiottiin reunoista ja näihin reikiin nakuteltiin puutapit sitten kiinni. Lopuksi sutaisin naulakon pienellä pensselillä Tikkurilan Angora H466 -sävyllä. Hyvin helppoa siis toteuttaa ja kustannukset tosiaan olivat sen kaksi euroa. 
Viikonloppuna ostin tuon pienen vihreän maljakon, joka on jo toinen maljakko ostos tämän vuoden puolella.  Se pääsi koristamaan keittiön työtasoa ja tämä nurkkaus näytti heti tosi paljon freesimmälle, kun sieltä löytyy pari uutta juttua ja koko ajan uusia lehtiä työntävä muratti.
Vielä(kin) kaipailen keittiöön maustehyllyä. Muutenkin tuo ikkunan puoleinen seinä kaipaa vähän kohennusta ja muutama idea siihen on hautumassa.Mukavaa viikkoa!

2 kommenttia :

  1. Kiitos, naulakosta tuli kyllä yllättävän kiva. Ja maljakko oli todella edullinen löytö Jysk:stä.

    VastaaPoista