Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

lauantai 9. joulukuuta 2017

Joulukortit

Tätä ei varmasti ole tapahtunut vielä koskaan ennen - olen kerrankin joulukorttien kanssa ajoissa liikkeellä! Tänä vuonna en siis olekkaan tutuun tapaani leikkaamassa ja liimaamassa viimeisen yön pikkutunteina joulukortteja kasaan. Viimeisellä yöllä tarkoitan tässä sitä jolloin joulutervehdykset voi vielä lähettää halvemmilla postimaksuilla eteenpäin. Laitoin osan korteista itsenäisyyspäivän aattona postiin ja kiitosviestien perusteella on moni ehtinyt jo saamaan lähettämäni kortin kotiinsa. Olipa se ainakin osalle jopa ensimmäinen perille tullut joulukortti, joten olen tosiaan ajoissa tänä vuonna!

Idea tämän vuoden kortteihin löytyi vanhoista Pohjolan kasvit -kirjoista. Tällaiset vanhat kasvikuvat ovat mielestäni tosi kauniita ja ainoat puut mitä pihallamme kasvaa ovat kaikki mäntyjä. Siksi valitsin männyn- ja kirjan aukeaman toisella puolella olevan kuusen -kuvat kortteihin. Tulostetut kuvat liimasin työpaikaltani saatuihin kartoinkeihin kiinni. Koristelin kuvia vielä vähän tähdillä ja punaisilla sydämillä.
Korttien sisäpuolelle liimasin vanhasta sopivasti tummuneesta kirjasta sivun, jonka päälle liimasin palan kartonkia ja kuusi-aiheisen tarran. Kartonkiin kirjoitin käsin jouluisen tervehdyksen meidän kaikkien nimien lisäksi.Muistathan, että joulukortteja voi tänä vuonna postittaa halvempaan hintaan ensi viikon tiistaille eli 12.12. saakka!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti