Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

sunnuntai 19. marraskuuta 2017

LukLabelin joulu

BLOGIYHTEISTYÖ. Fiilistelläänpä vähän tulevaan jouluun valmistautumista ihanien LukLabelin uutukaisten eli  joulukorttien, lahjapapereiden ja -nauhojen muodossa. Mikäli joulukortit jäävät tänä vuonna askartelematta ja kaipaat tyylikkäitä kortteja, joihin on mukavaa jouluiset tervehdykset raapustella, niin nämä LukLabelin joulukortit ovat kyllä siihen mitä mainioimmat vaihtoehdot. Kortit ovat kokoa 10,5 x 14,8 cm ja mikä parasta ne on suunniteltu ja toteutettu täällä Suomessa.
LukLabelin uusi ihana postikorttimallisto käsittää 15 erilaista printtiä ja niitä voi hyödyntää myös osana omaa sisustusta. Kivojen joulukorttien lisäksi LukLabel on tuonut markkinoille myös LukLabel Design Teamin (johon siis itsekkin kuulun!) suunnitteleman Gift wrapping -malliston, johon kuuluvat todella tyylikkäät lahjapaperit - Shiny Collection, sekä Natural Collection  joihin itse ainakin ihastuin päätäpahkaa. Näihin kestäviin papereihin on helppo kääräistä lahjat sisään ja kauniit lahjapakkaukset voi viimeistellä kartonkisilla pakettikorteilla, sekä mustalla puuvillanyörillä, juuttinarulla tai satiininauhoilla. Näillä kamppeilla saa kyllä takuulla kasaan joulun ihastuttavimmat paketit!
Instgramtililläni @miimiinkotiblog pyörähti juuri käyntiin arvonta näistä LukLabelin hienoista joulukorteista. Käy ihmeessä kurkkaamassa ja osallistumassa tähän kivaan kilpailuun!

//Yhteistyössä LukLabelin kanssa.


2 kommenttia :

  1. Ihanat kortit ja kuvat♥ Mukavaa maanantaita:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos 😊 näin ihania tuotteita kuvaa kyllä mielellään.

      Poista