Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

lauantai 14. lokakuuta 2017

Mukava viikonloppu Tampereella

Viime viikonlopun sujahti mukavissa merkeissä Tampereella Mansen Blogikirppari -tapahtuman parissa. Koko viikonloppu oli tosi kiva ja todella hyvin järjestetty - kiitos tästä kuuluu Retromoderni- blogin Suville, joka oli tapahtuman pykännyt pystyyn. Lauantaina laittelimme kirppispöytiä valmiiksi Finlaysonin Vooninki salissa, joka oli puitteiltaan aivan mieletön paikka! En voinut kuin ihastella kauniita ruutuikkunoita ja muita paikan tarjoamia ihania yksityiskohtia. Samalla tietenkin tapasin muita bloggareita ja tutkin heidän notkuvia myyntipöytiään. Olisin voinut ostaa joka pöydästä jotain, mutta koska olin suorittamassa kotiinpaluun VR:n rautateitä pitkin, niin päätin olla järkevä ja olla lisäämättä laukkuun yhtään ylimääräistä painoa kotiinpalaavien kirppiskamojen lisäksi.

Ilataohjelmaa oli järjestetty aivan ihastuttavassa cafe & butik Lillanissa (osoite on Kurjentaival 35) jonka yhteyteen on tuota pikaa valmistumassa boutique-hotelli. Saimme kuulla tämän mukavan ja energisen yrittäjapariskunnan tarinan kuinka he olivat tähän hankkeeseen ryhtyneet, ihastella paikan  tunnelmallista sisustusta, hypistellä myynnissä olevia kauniita sisustustuotteita, sekä nautiskella paikan maukkaasta illallisesta. Tämä on ehdottomasti vierailun arvoinen paikka Tampereella ja voin vain kuvitella kuinka viihtyisä paikka on kesällä, kun juomia ja lounasta voi nauttia myös pihan puolella viihtyisän puutaloidyllin suojissa.

Pääsimme myös tutustumaan minulle uuteen brändiin eli Puuvillatehtaan tarinaan, sekä heidän tuotteisiinsa.  Huivien ja tunikoiden suurkuluttajana iskin silmäni välittömästi Hilma tunikaan, sekä juuri myyntiin tulossa olevaan ihanan puuvillaiseen huiviin. Heidän nettikaupastaan löytyy vaatteiden lisäksi myös kauniita makuuhuone- ja kylpyhuonetuotteita. Ilokseni voin jakaa teille vaikkapa tulevan joulun pehmeitä paketteja silmällä pitäen alekoodin: puuvilla 25, joka oikeuttaa -25% Puuvillatehtaan verkkokaupan ostoskorin loppusummasta ja on siis voimassa aina lokakuun loppuun saakka! 
Sunnuntai-aamu koitti sateisena, mutta saavuttuani kirppispaikalle oli säästä huolimatta oven edustalle kerääntynyt jo pieni jononpätkä asiakkaita. Ensimmäinen tunti olikin melkoista hulinaa ja tavara vaihtoi mukavaa tahtia omistajaa, vaikka jotain toki raahasin takaisin kotiinpäinkin. Kaikken kaikkiaan viikonloppu oli tosi onnistunut ja tästä voi edellä mainitut tahot mukaan lukien kiittää kaikkia niitä yli 730 kirppariasiakasta, Tammer Outletiä kivasta yllärikassista ja Tampereen Sokosta goodie bageistä. 
Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin aina ensi kevääseen saakka - eli seuraava Mansen Blogikirppis -tapahtuma on jo suunnitteilla!2 kommenttia :

  1. Ihanaa, että olit mukana! Oli kiva päästä tutustumaan paremmin. Toivottavasti nähdään taas pian. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa oli olla mukana - kerrassaan mahtava viikonloppu! Ja toivon todellakin että nähdään taas pian ❤

      Poista