Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

maanantai 30. lokakuuta 2017

Makuuhuoneessa

Syksy ja sairastelut. Niiltä en vaan selvästi pysty välttymään. Olen maannut muutamien viikkojen sisällä pariinkiin otteseen kipeänä vällyjen välissä ja tuijotellut meidän makuuhuoneen tapetteja. Tietenkin molemmilla kerroilla olisi ollut vaikka mitä kivoja tapahtumia tarjolla ja on ollut todella harmillista missata kivoja juttuja sairastelujen takia.

Makkari onkin yläkerran ainoa huone, joka on oikeastaan kaikin puolin ihan valmis. Kattolamppua haeskelen kyllä sinne edelleen, mutta jotenkin siihen on jo niin tottunut ettei sitä ole katossa, ettei sen olemassaolemattomuus edes häiritse silmää. Viime viikolla sateli ensimmäiset lumet maahan, jotka ehtivät kyllä sulaa jo kokonaan poiskin. Päivänvalo oli kuitenkin silloin ihan erilainen ja varsinkin makuuhuoneeseen sellainen talvinen valo sopii erinomaisesti.Haravoidessani viime keväänä meidän pientä pihaa tuli maassa vastaan kuoriutunut omenapuun oksa. Se oli muisto omenapuista, joita takatontilla kasvoivat villinä ja niin kauniina, ennen kuin niiden tilalle rakennettiin paritalo. Päätin säästää tämän kepukan ja käyttää sitä vielä jossain tarkoituksessa. Oksa kun ei siis todellakaan ole mikä tahansa oksa, vaan osa taloon liittyvää historiaa. Olihan se kaunis muisto talon omenapuista, jotka varmaan olivat lähes yhtä vanhoja kuin itse talo. Keppi oli jo melkein unohtunut kaappiin, ennen kuin keksin väsätä siitä seinäkoristeen. Solmin keppiin kiinni harmaata trikookudetta, jota oli jäänyt ylijäämiksi virkkaamastani tyynystä. Seinäkoriste sopii hyvin yhteen vanhan ompelukonepöydän kanssa, joka toimii yöpöytänäni. Siipan puoleinen yöpöytä taas on vanha maalattu sairaalan yöpöytä.Uusin tulokas huoneessa on Mixrack kenkäteline, jonka onnekseni voitin @showroomfinland:n järkestämästä instagram arvonnasta. Eteiseen kenkäteline oli aivan liian pieni nelihenkiselle perheelle, mutta oli juuri sopiva makuuhuoneeseen korkkari telineeksi ja se sopii makkariin tyylillisestikkin paremmin. Vaihdoin seinälle myös isomman peilin, jonka löysin facekirpparilta kympillä.Täytyy myöntää, että tässä huoneessa nukkuu kyllä tosi hyvin. Ehkä se on nuo rauhoittavat sinikuvioiset Ecowallpaperin tapetit, tai muuten vaan seesteinen ilme, mikä huoneessa vallitsee.
   Muistutan vielä edellisen postauksen Miikon seinäkalenterin arvonnasta, aikaa siihen osallistua on huomiseen tiistai-iltaan saakka.


6 kommenttia :

 1. Kaunista ja harmonista, ukon että unet maistuvat tuolla makoisilta <3 Toivottavasti olet jo parantunut ja flunssat pysyvät jatkossa kaukana luotasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos 😘 toivon tosiaan et flunssat ja kaikki muutki pysyy nut kaukana minusta!

   Poista
 2. Vitsit miten kivan näköistä + huikea peililöytö ja arvontapalkinto! Tuo kurkitapetti on minusta ollut aina jotenkin lumoava. Kaikin puolin ihanaa. Mukavaa viikkoa! Toivottavasti sairastelut on sairasteltu tältä erää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ❤ ja ihanaa viikkoa sullekkin! Toivottavasti kaikki pysytte terveinä!

   Poista