Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

keskiviikko 6. syyskuuta 2017

Kirppistelyä

Uutisia, uutisia! Tampereella järjestetään lokakuussa neljännen kerran suosittu Mansen Blogikirppis  ja tällä kertaa myös minä olen mukana myymässä kaikenlaista sälää mitä kaappeihin on kertynyt. Tähän mennessä olen penkonut vasta vaatekaappiani ja myyntiin on ainakin tulossa yksi jos toinenkin Marimekon vaateparsi. Tulen vielä esittelemään täällä blogin puolella myyntiin tulevia kamppeita lähempänä tätä tapahtumaa.
Viime vuonna lueskelin muiden bloggaajien postauksia tästä tapahtumasta ja koko viikonloppu vaikutti huippukivalta jutulta. Onkin todella kivaa  päästä tutustumaan ihmisiin blogien takaa ja tietenkin myös kierrättämään omia tavaroita eteenpäin. Kirppis järjestetään Finlaysonin alueella, Väinö Linnan Aukio 13:ssa klo 11-14.

Ja vielä lisää kirppisjuttuja. Piipahdin eilen Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen Espoon tavaratalossa. Ilokseni lähes kaikki tuotteet olivat -20% alennuksessa (sama juttu on muuten myös verkkokaupan puolella) ja mukaani tarttuikin muutamia löytöjä. Alunperin lähdin sinne metsästämään koreja, joita onneksi löysinkin ihan kivan kasan. Näistä koreista postaan tarkemmin vielä myöhemmin. Lisäksi löysin pienen sievän kynttilänjalan syysiltoja sulostuttamaan, sekä kimpun lempparetani eli valkoisia ruusuja.
Tämä -20% alennus on muuten voimassa 10.9 asti. Kannattaa siis piipahtaa hyödyntämässä tämä tarjous Kierrätyskeskuksen myymälöiden tai verkkokaupan puolella!

6 kommenttia :

 1. Mun täytyykin katsoa sun Marimekot läpi. :) Tosi kiva, että olet tulossa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osa Marimekoista on jo vähä elähtäneitä, mut toivottavasti tuottaisivat vielä jollekulle iloa 😊 huippua päästä mukaan!

   Poista
 2. Mahtavaa, kun pääset mukaan manseen! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, mahtavaa kyllä että pääsen mukaan! Nähdään!

   Poista