Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

lauantai 16. syyskuuta 2017

Habitare 2017

Uijui mitä värejä! Tämän vuoden Habitaressa on kauniisti esillä utuisia pastellisävyjä, sekä tummempia värejä erityisesti sinisen, vihreän ja punaisen muodossa. Värien lisäksi esiin nousevat vahvasti samettipintaiset sohvat ja rahit, avohyllyt, huonekasvit sekä luonnonmateriaaleista puu ja pellava.
Suosikikseni nousi viime vuoden tapaan Signals näyttely, joka esittelee tulevaisuuden trendejä muotoilun, asumisen ja sisustuksen saralla.


 

Myös odotetun Annon harmoonisen kaunis messuosasto teki minuun suuren vaikutuksen.  Meidän olohuoneesta löytyy Annon matto ja edellisessä työpaikassani pyörittelin paljonkin näitä Annon tuotteita, joten lukeudun siihen joukkoon, joka iloitsee suuresti Anno brändin paluusta. Ihastuin varsinkin Annon pyyhkeisiin ja pakolliselle hankintalistalle menivätkin ihanan pehmeät vohveli ja hamam -pyyhkeet.

Toki Habitaresta löytyy paljon muutakin inspiroivaa katseltavaa yksityiskohtien ja kokonaisten messuosastojen muodossa. Pidin erityisesti Ikean kokonaisuudesta, sekä Avotakan ja yhteistyökumppaneiden inspiroivasta osastosta, joka tarjosi mm. aina yhtä pettämätöntä Marimekkoa.


Käväisin Habitaressa keskiviikkona ja lyhyellä pyrähdyksellä vielä perjantainakin. Huomennakin olen sinne vielä menossa Pehkon seurana. Habitaresta nimittäin löytyy myös alue lapsille - Habi Kids Design School, jossa järjestetään ohjattuja keksimis- ja suunnittelutyöpajoja eri-ikäisille lapsille Suomen muotoilukasvatusseura SuoMu ryn, Habitaren ja Helsinki Design Weekin toimesta.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti