Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

torstai 10. elokuuta 2017

Sohvakulmaus

Ensimmäinen arkiviikko loman jälkeen on lähes selätetty - ja huh kuinka nihkeältä muutama ensimmäinen alkuviikon päivä tuntuikaan. Hassu juttu, mutta oman kesälomani loputtua ja elokuun alettua iski minuun välittömästi ihan kunnon syksyfiilis. Tämä siitäkin huolimatta, että kelit ovat tällä viikolla olleet oikein lämpimät ja aurinkoiset.

Uudistin tällä syksyfiilikselläni meidän olohuoneen sohvanurkkausta. Uusi sohva keikkuu toivelistani kärkipäässä, sillä tämän hetkinen on aivan liian pieni meidän nelihenkiselle perheelle. Kepeähkö kulmasohva olisi tilaan parhain mahdollinen valinta ja siinä olisi huomattavasti paremmin tilaa löhöilläkkin.

 
 


Löysin Kuopion kirppikseltä meille mustan rahin, joka ei oikein miellytä syystä tai toisesta siipan silmää. Toistaiseksi rahi on vielä kuitenkin pysytellyt olohuoneen puolella. Toivottavasti saan pitää sen siinä vastaisuudessakin.
   Tuoreimmat kirpparilöydöt ovat nuo kolme rottinkista kukka-amppelia, jotka pääsivät roikkumaan olohuoneen kulmaikkunoille. Tämä paikka tuli heti mieleeni amppelit nähdessäni. Vihreä selkänojallinen putkijakkara taas on erittäin edullinen kirppislöyty alkukesältä.

Löysin H&M Home myymälästä kivoja uusia tyynynpäällisiä. Olen jo pitkään halunnut vihreitä samettityynyjä ja nyt päätin vihdoin ne meille ostaa. Niiden seuraksi hankin vielä sävyiltään sopivan kasviaiheisen tyynynpäälisen. Eikös syksyllä ole aina tapana hankkia uusia tyynynpäällisiä, uusia verhoja jne.? Luulin, etten kuulu tähän sekmenttiin, mutta väärässä olin.
Keksin muuten tänään jotain sellaista, mikä tulee muuttaamaan tämän koko meidän olohuoneen ilmeen aika radikaalisestikkin. Suunnitelmat eivät vielä ole ihan aukottomat, mutta toivottavasti pääsen toteuttamaan jutun vielä ihan lähiaikoina!

8 kommenttia :

 1. Hyvältä näyttää! Jään mielenkiinnolla odottamaan suunnitelmiesi toteutumista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos 😚 saapa nähdä tuleeko toteutuksesta sitten niin kiva kuin kaavailen vai mennäänkö täysin metsään 😃😃

   Poista
 2. KAunista! Hmm...mitähän kummaa olet keksinyt...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti 😊 en vielä tässä vaiheessa paljasta enempää mitä tuleman pitää...

   Poista
 3. Heippa. Kiitos osallistumisesta Maitokahvimedian Kuukauden Blogi kisaan! Blogisi onkin minulle jo tuttu ja sitä aina käyn kurkistelemassa. Ihailen kovasti kaunista kotiasi. Osaat todella taidokkaasti yhdistellä värejä ja materiaaleja. Voisimmeko kenties vaihtaa koteja? Ihastuttavia ja laadukkaita kuvia. Julkaisemme kk blogin viikonloppuna. Ihanaa ja värikästä syksyä sinulle ja voimia bloggaamiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos ja kiva kun kävit kurkkaa blogiani.Oikein mukavaa syksyä myös sulle ja Maitokahvimedialle!

   Poista
 4. Moi. Mistä ostit tuon kasviaiheisen tyynynpäällisen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on H&M Homesta, samoin kuin noi vihreet samettiset tyynypäälliset on myös sieltä.

   Poista