Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

tiistai 22. elokuuta 2017

DIY-kioski

Olimme vähän lupailleet hankkivamme Pehkolle ja Pikkuveljelle leikkimökin, mutta sopivan hintaista ei kuitenkaan tullut kesän aikana vastaan. Aloin myös epäilemään kauanko leikkimökki jaksaisi poikia kiinnostaa, joten päätin selvitä huomattavasti halvemmalla hökkelillä ja aloin tutkimaan netistä muista vaihtoehtoja. Vastaan tuli pariinkin otteeseen kuormalavoista kyhtättyjä kioskeja. Innostuin kovasti niiden ulkonäöstä ja kun tarvikkeetkin kioskiin oli kätevästi dyykattavissa naapurin tontilla olevalta puutavaralavalta, oli päätös tehty - pojat saisivat kuormalavoista tehdyn DIY-kioskin.

  

Kioskiin rakennettiin kolmesta kuormalavasta ja sekalaisesta muusta puutatavarasta, mitä pergolan rakennuksesta oli jäänyt ylijäämäksi ja mitä naapurin puutavaralavalta sattui löytymään. Hioin lavat kevyesti ja maalasin sen valkoisella talomaalilla. Maali olikin ainoa kustannus mitä tähän projektiin upposi. Luonnollisesti olin taas hyvin iloinen, että hurjan rahasumman säästämisen lisäksi pääsin puuhastelemaan käsilläni ja kierrättämään kuormalavoja uuteen käyttötarkoitukseen.
Yksi lavoista laitettiin niin päin, että sen pohjapuoli tuli ulospäin. Näin sain laitettua siihen kukkasia koristamaan kioskin seinämää.
Keräsin kesän aikana kioskiin vanhoja emaliastioita ja pojat taas ovat keränneet niihin mm.käpyjä  kiviä ja oksia omia leikkejään varten. Viime sunnuntaina vietimme kioskin virallisia avajaisia ja tarjolla oli  pop cornia, mehua ja herneitä.
Pojat ottivat kioskin iloisina vastaan, eivät ole leikkimökin perään kyselleet, joten kyhäelmä  taitaa ihan hyvin ajaa asiansa.2 kommenttia :

  1. Voi kuinka makea kioski !!! Mulla oli lapsena kaverin kanssa sellainen onneton pahvilaatikko kyhäelmä...jaiks! Mutta kyllä me mehua saatiin myytyä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti 😊 kyllä siitä ihan hauskan näköinen tuli ja oikein oiva meidän pojille 😊

      Poista