Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

sunnuntai 23. heinäkuuta 2017

Lomalla

Ennen kesäloma tarkoitti meille ulkomaanreissuja, jotka alkoivat heti loman alussa ja päättyvät samaan aikaan kuin itse lomatkin. Tämä onnistui vielä Pehkonkin kanssa, mutta sitten syntyi Pikkuveli ja ostimme tämän talon. Näiden muuttujien myötä ovat pitkät ulkomaanmatkat vähän aikaa paussilla, muttei kuitenkaan kokonaan menetettyjä. Ainakin toivon niin.

Mutta soljuu se loma kyllä kivasti täällä koto-Suomessakin. Meillä on nyt ensimmäinen lomaviikko takana, josta ollaan oltu tämän viikonlopun verran kotosalla. En voi olla myöntämättä, että koin suurta tyydytystä päästessäni vihdoin siistimään orapihlaja-aitaa ja leikaaamaan pihanurmea yli viikon tauon jälkeen. Siistimmällä pihalla on niin paljon kivempaa oleskella. Onneksi tiedossa on vielä kumminkin muutakin kivaa kuin pelkkiä pihahommia - pari hotelliyötä eri puolilla Suomea ja yksi (ja kesän ainoa) mökkiviikonloppukin on vielä tulossa.
Onneksi sää oli viikonlopun ajan kaunis, joten olemme viettäneet paljon aikaa ulkosalla. Eilen siippa sai Pergolan ulkokalusteet siihen pisteeseen, että pääsen maalaamaan puuosat nyt alkuviikosta. Tänään taas seikkailimme koko perheen voimin Vallisaaressa, joka avattiin viime kesänä yleisölle. Aivan ihana paikka ja luonto oli siellä todella kaunista, suosittelen ehdottomasti pisttäytymistä paikan päällä!

Palatessamme viikon jälkeen takaisin kotiin sain vision tuoda tuon kuvissa vilahtelevan vanhan tv-tason ruokahuoneesta olkkarin puolelle. Mielestäni se sopii oikein kivasti tuolin pariksi tuohon ikkunan alle. Välillä pieni poissaolo kotoa tekee näköjään selvästi myös hyvää.


2 kommenttia :

  1. Ihanaa lomaa sinne! Pöytä näyttää tosi kivalta nojatuolin vierellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia 😊 juu, tuohon nurkkaan tuli tuon pöydän ansiosta sellaista lukunurkkaus tunnelmaa.

      Poista