Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

lauantai 8. heinäkuuta 2017

Ihana Instagram-arvonta

Tulin vinkkaamaan tänne blogin puolelle tosi kivasta arvonnasta, joka on tällä hetkellä käynnissä instagramtililläni @miimiinkotiblog. Pääsen arpomaan yhdelle onnekkaalle aivan ihania ja laadukkaita Miiko Design tuotteita, joihin olen itse hurahtanut aivan totaalisesti. Kyseessä on pannunalunen, sekä leikkuulauta, jotka ovat molemmat valmistettu pinnoitetusta koivuvanerista. Ja mikä parasta, tuotteet on valmistettu täällä Suomessa!


Meillä on ennestään kehystettynä iso Miiko Designin Pikkulintu -printti ruokailuhuoneessa ja nämä Koivulintu -kuviolliset käyttöesineet täydentävät hyvin kokonaisuutta siellä. Leikkuulaudassa on kiva talonmuotoinen muotoilu ja sen voi ripustaa myös seinälle vaikka keittiötauluksi tai käyttää tarjoilualustana. Laitoinkin leikkuulaudan roikkumaan keittiönseinälle muiden koivunväristen tuotteiden seuraksi.

Osallistua voit tähän upeaan arvontaan vain instagramin puolella. Kannattaakin ihmeessä käydä osallistumassa, jos et ole sitä vielä tehnyt! Arvonta päättyy 11.07.2007 klo 19, joten aikaa  osallistua on vielä muutama päivä.

Toivotan ihan kaikille arvontaonnea, sekä mukavia aurinkoisia kesäpäiviä!


//Yhteistyö Miiko Design Oy kanssa.

2 kommenttia :

  1. Käynkin heti osallistumassa ihanaan arvontaan <3 Mukavaa sunnuntaita <3

    VastaaPoista
  2. Noi on ihania, olen niitä monesti itsekin ihastellut. Pitääkin hipsiä insta sivuillesi. Kiitos vinkistä.

    VastaaPoista