Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

maanantai 1. toukokuuta 2017

Vappuviikonlopun kirppislöydöt

Hei, se on toukokuu! Ihan huippua - varsinkin kun tämä ensimmäisen viikon sääkin on aurinkoista ja lämmintä, joten voin jatkaa hyvin alkanutta työmatkapyöräilyä viikon tauon jälkeen. Toukokuulle on jo kertynyt mukavia kalenterimerkintöjä, joista osa tullaan näkemään myös täällä bloginkin puolella.


Tein muutaman mukavan kirpparilöydön nyt vappuviikonlopun aikana.  Perjantaina tullessani töistä ja odotellessani vaihtobussia kotiinpäin käväisin tien toisella puolella kirpparilla, josta mukaan lähti muutamalla eurolla peili tai siis kuvastin (jotenkin kiva sana) kuten sen takana lukee. Peili päätyy todennäköisesti kuistille, jonne pitäisi vielä saada kevätsiivous aikaiseksi. Toisaalta peili kävisi myös tuolle sisääntulo seinälle, jota koristaa sininen Kiurujen Yö -tapetti, joten sille löytyisi näin ollen montakin sijoituspaikkaa.Lauantaina kävin tyttöporukalla kiepsahtamassa Tallinnan puolella juhlistamassa ystävän synttäreitä ja samalla hain muutaman skumppapullon vapunjuhlintaan. Sää Tallinnassa oli aivan kauhea, joten siellä ei tullut paljoakaan ylimääräisiä käveltyä. Vierailumme sattui samalle päivälle, kun Telliskivessä pidettiin kirpparipäivää, joka onneksi oli järjestetty huonon sään vuoksi sisätiloihin. Löysin sieltä mustan vanhan puhelimen, joka on tosi ihana, mutten meinaa löytää sille kotoa oikein mistään paikkaa. Toistaiseksi se on olohuoneen kirjahyllyssä, mutta jotenkin paikka on sille huono. Suosittelen kyllä tuota Telliskiven kirpparia Tallinnassa pistäytyjille; ainakin nyt myyjillä oli tarjolla vanhoja matkalaukkuja, helmitauluja, peltipurkkeja ja kaikkea muutakin vanhaa ja kaunista tavaraa. Hintoja en kysellyt, ettei olisi jäänyt harmittamaan, sillä en olisi pystynyt raahaamaan tavaroita mukanani. Ainakin tuo puhelin lähti ihan edulliseen hintaan.Joku saattoikin ehkä huomata, että blogin ulkoasua on muuttunut hieman selkeämpään suuntaan ja kuvakokoa myös muutettu isommaksi. Ihan vielä ei kaikki ole valmista, mutta nyt näyttää jo paljon paremmalta. Ylätunnistetta pitää muokata vielä simppelimmäksi ja muutama muu hienosäätö on myös vielä tekemättä. 
5 kommenttia :

 1. Ihana kuvastin! Ja kauniit kukkaruukut ..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruukut tuli helmililjojen mukana. Ostin ne kevätmessuilta 😊

   Poista
 2. Ihana tuo peili, siinä on sitä jotain! Mukavaa toukokuun alkua lumisesta Itä-Suomesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vieläkö teillä on lunta? Meillä on täällä jo ihan melkein kesä, kun on ollut muutama päivä niin lämmin.

   Poista
 3. Tuo peili on aivan upea ja sopisi todellakin tuon kiurujen yön kaveriksi, mutta varmasti näyttäisi hyvältä kauniilla kuistillannekin ❤️

  VastaaPoista