Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

sunnuntai 14. toukokuuta 2017

Arabian lautaset

Keskiviikkona olin tutustumassa Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen Nihtisillan tavaratalossa Plan B -tuotteiden uutuusjuttuihin. Ennen tätä asiakasiltaa minulla oli kerrankin oikein kunnolla hyvää aikaa kierrellä ja katsella myynnissä olevien tuotteiden tarjontaa. Löysin ihania ja edullisia Arabian lautasia, jotka nappasin innoissani mukaani.


T

Hovi -lautasia lähti mukaani kolme kappaletta ja niistä oli tarkoitus tulla aluslautasia kukkaruukuille, mutten sitten malttanutkaan piilotella niitä kukkaruukkujen alle. Ne näyttivät niin kivalle kuistin rottinkisella pöydällä, että jätin ne siihen. Ehkä niiden päälle tulee vielä pieniä ruukkuja tai muita pikkuesineitä.Hovi -lautaset saivat seurakseen viime kesänä kirpparilta löytämäni Teresia -lautasen, sekä Kierrätyskeskukselta löytämäni ruokalautasen, jota koristaa keltaiset kukkaset reunoilla. Tunnistaako joku mitä sarjaa se mahtaa olla? Kuviointi siinä on kyllä hurjan kaunis.Aika mahtavassa säässä saatiin viettää tänään äitienpäivää. Ensi viikonloppuun on luvattu vielä lämpimänpää ilmaa, mikä sopii meidän suunnitelmiin paremmin kuin hyvin. Silloin on nimittäin tarkoituksena aloitella ulkoterassin ja grillikatoksen tekoa.2 kommenttia :

  1. Kivoja löytöjä! Isoin lautanen keltaisilla kukilla on nimeltään Hilkka. Melkein hairahduin vuosi sitten ostamaan koko astiaston, mutta tulin onneksi järkiini vaikka hurjan kaunis onkin <3 Astioita kun alkaa olemaan kaapit jo täynnä :D

    VastaaPoista
  2. Hei, aivan loistavaa että sain infoa lautasesta, kiitos oikein paljon!

    VastaaPoista