Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

Viikonlopun viettoa

Viikonloppu oli kiva ja sujahti taas nopeasti ohi, vaikkei mitään ihmeellistä puuhailtukaan. Lauantaina patikoimme läheisellä kirpparilla, muttei mukaan tarttunut kuin yksi kehys ja silmälasikotelo. Pehko oppi polkemaan uudella Kierrätyskeskukselta ostetulla pyörällään ilman kiinni pitämistä joten kirppismatkasta tuli siten ikimuistoinen.

Tänään nukuttiin poikien kanssa aika pitkään. Laitettuani heille aamupalan pistin piirretyt pyörimään ja nautiskelin kahvihetken omassa rauhassa. Kesällä viikonloppuaamiaisia voi toivottavasti kattaa paljon ulos. Olemme aloittaneet terassisuunnitelmien laatimisen ja töiden olisi tarkoitus alkaa nyt heti toukokuussa. Ulkolaudotuskin kaipaisi todellakin uusimista, mutta päätettiin jättää se vielä ensi vuoteen. Tänä kesänä nikkaroidaan siis terassi ja pergola. Ja vähän pitäsi miettiä mitä tuolle pienelle pihalle istuttaisi. Pojillekkin on tulossa jotain - ostan työkaveriltani heille tarpeettomaksi jääneen leikkimökin ja siippa saa nakutella pihalle hiekkalaatikon. Itse haaveilen myös pienestä kasvihuoneesta, mutten usko sen unelman tänä kesänä vielä toteutuvan.
Siippa vei pojat tänään hetkeksi ulos ja minä tartuin imuriin ja höyrymoppiin (paras keksintö ikinä!)  pikasiivoten taloa. Huomasin samalla, ettei pelkkien lattioiden siivoilut enää auta - myös seinät ja ennen kaikkea ikkunat tarvitsisivat myös pesua. Kirjoitinkin keittiön seinäkalenteriin isolla *siivous* erään toukokuisen viikonlopun kohdalle. Silloin nimittäin jynssätään!
Huomenna onkin luvassa siman valmistusta. Tällä hetkellä vappulle luvattu sääkin näyttää tosi hyvälle. Toivottavsti ennuste kävisi kerrankin toteen.6 kommenttia :

 1. Mukavia suunnitelmia teillä kesäksi. :) Me taidetaan pitää talonmaalauksesta välivuosi, mutta mökillä olisi paljon piha yms. hommaa tiedossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, pihajutut tulevat nyt ihan uutena minulle. Suunnittelu on kyllä kivaa 😊 Tuleekohan tästä ikinä valmista, että jonkun kesän voisi vaan olla ja nautiskella työnsä hedelmistä? 😁

   Poista
 2. Siellähän on kivoja pihahommia tulossa kesäksi.
  Leikkimökkiä on varmaan hauskaa päästä sisustamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotan sitä leikkimökkiä varmaan enemmän kuin pojat, just ton sisustamisen kannalta. Vaikka pienihän se on, ettei sinne kauheasti mitään mahdu mut kivaa suunitella silti.

   Poista
 3. Toi Smegin vedenkeitin... :-) Mä haaveilen taas "omasta" leikkimökistä, eli pihavajasta, jossa voisi ehkä kans pitää jonkinlaista kasvihuoneenkorvikettta. Jospas joku joskus jaksaisi sellaisen rakentaa!

  VastaaPoista
 4. Toi Smeg on kyllä ihana ❤ ja se suorastaan huutaa leivänpaahdin kaveria rinnalleen.
  Innostuin kevätmessuilla noista kasvihuoneista oikein todella. Mut ei ehkä ole vielä tän kesän juttu mille kuitenkaan. Toivottavasti sun pihavaja haave toteutuu pian 😊

  VastaaPoista