Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

torstai 13. huhtikuuta 2017

Vähän pääsiäistä

Jihuu - monen päivän vapaat edessä! Mitään ihmeellistä tekemistä ei meillä kyllä ole suunnitelmissa, ilmatkin kun taitavat pääsiäisen aikana  olla kaikkea muuta kuin aurinkoisen lämpimät. Ollaan tässä kaikki oltu enemmän tai vähemän flunssankourissa, joten tämmönen kotoilu sopii ihan hyvin tähän saumaan.

En kuitenkaan laittanut pääsiäistä juurikaan esille, vaikka se täällä kotosalla vietetäänkin. Pajunoksia kuitenkin laitoin maljakkoon ruokahuoneen pöydälle. Ne saivat seurakseen valkoisen orkidean, jonka ostin Kevätmessuilta viime viikonloppuna. Olin miettinyt orkidean hankintaa sinne jo vähän aikaa ja nyt onnistuin saamaan sen edulliseen hintaan Kevätmessujen viimeisillä aukiolo minuuteilla.

Tein kyseisiltä messuilta muitakin kivoja hankintoja. Ostin Taito Shopin pisteeltä Ebba Masalinin pahvitetun opetustaulujulisteen. Olisin halunnut sellaisen oikean vanhan opetustaulun, mutta tyydyin nyt kuitenkin tällaiseen julistemalliin. Sattuipa vielä niin hyvä tuuri, että suosikki aiheeni, eli voikukka oli esittelykappaletta lukuunottamatta messuilta loppunut, joten sain tämän viimeisen kappaleen pienellä alennuksella

Oikein iloista pääsiäistä kaikille!
9 kommenttia :

 1. Nuo taito shopin taulut ja julisteet ovat ihastuttavia. Itse hankin myös tuon voikukka-aiheisen joulumarkkinoilta! Huutokaupoissa olen kärkkynyt opetustauluja, mutta niiden hinnat tuntuvat karkaavan käsistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania ovat kyllä ja just toi voikukka aiheinen niin silmiä hivelevä! Aidot vanhat opetustaulut ovat kyllä tosiaan usein harmilisen kalliita.

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia :) Ja kaunis koti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla että tykkäät. Ihanaa pääsiäistä sulle!

   Poista
 4. Ihana koti! Iloista pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista ❤ oikein mukavaa pääsiäistä myös sinne teille!

   Poista