Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

maanantai 17. huhtikuuta 2017

Kasveja ja kameroita

Sain yllätyskuormasta muitakin ihania juttuja, kuin astioita, joista kerroin täällä aikaisemmin. Mukana tuli myös ihania kasvikirjoja 60-luvulta. Nimeltään ne ovat Pohjolan Kasvit 1, 2 ja 3. Kirjat ovat tosi hyvä kuntoisia ja niissä on niin ihania kuvia. Mietin, raaskisinko irroitaa kirjoista muutamia sivuja ja laittaisin ne kehyksissä kollaasi muodossa ruokailuhuoneen seinälle.


Olohuoneen hyllyssä oleva vanha kamera sai seuralaisen toisesta kamerasta. Saakin nähdä tuleeko näistä vanhoista kameroista uusi keräilykohde.Meidän sohvalle ilmestyi viikonlopun aikana Marimekon Tiiliskivi -kuosinen tyynynpäällinen. Harkitsin vähän liian pitkään tämän tyynynpäällisen hankintaa, sillä ne alkoivat olla loppuunmyytyjä vähän joka paikassa. Minua viehättää suuresti tuo Armi Ratian suunnittelema  yksinkertainen kuosi ja tuo vihreä väri on ihan herkku! Sopii hyvin yksiin meidän olohuoneen viherkasveihin ja muihin vihreisiin jutuihin. 
 Ollaan siipan kanssa alettu miettiä uuden sohvan hankintaa. Tykkään kyllä tuosta nykyisestä, mutta neljän ihmisen talouteen se on aika auttamattoman pieni. Kulmasohva sopisi tuohon ikkunanurkkaukseen kyllä oikein hyvin, mutta sohva kun on aika hintava hankinta, niin tuumaillaan tässä asiaa vielä.


10 kommenttia :

 1. Ihania kirjoja on kuormasta löytynyt ja nuo vanhat kamerat ovat upeita. Ihastelin tuota Marimekon vihreää tiiliskivi-tyynynpäällistä jo yhdessä toisessakin blogissa. Hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Tiiliskivi vilahtelee useassa blogi- ja instakodissa. Se on kyllä tosi kaunis.

   Poista
 2. Ihanat kirjat! Mä en ehkä raaskisi irroittaa sivuja, vaan ottaisin niistä kopiot. :) Hyvin sopii teillekin tuo Tiiliskivi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei hyvä idea tuo kopioiden ottaminen, taidankin tehdä niin. Nuo kirjat ovat kyllä niin hienot. Juu, Tiiliskivi oli pakko saada, ihailin sitä mm. Teidän sohvalla 😊

   Poista
 3. Hyviä löytöjä oletkin tehnyt. Tuo tiiliskivi on yksinkertaisuudessaan kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiiliskivi on ihana, myös mustana. Pitäydyn ainakin toistaiseksi tuossa vihreässä 😊

   Poista
 4. Hei MiiMii...olen laittanut sinulle sähköpostia =)

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Niin on, olinkin toivonut löytäväni jostain tuollaisen ja nyt sainkin kolme kappaletta.

   Poista