Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

lauantai 1. huhtikuuta 2017

2-v synttärijuhlat

Tänään meillä vietettiin Pikkuveljen 2-vuotis synttäreitä sukulaisporukalla. Tällä kertaa valmistauduin kemuihin ilman minkäänlaista etukäteissuunnitelmaa. Hain eilen kaupasta herkkuja tarjottaviksi ja tänään vasta aloin miettimään siivouksen jälkeen millaisen pöytäliinan- ja muun rekvisiitan laittaisin esille. Lopulta päädyin sitten kumminkin pöytäliinattomaan versioon.
Viime vuonna Pikkuveljen synttärit osuivat pääsiäiselle ja sillä teemalla olikin  helppoa kattaa silloin pöytää. Tänä vuonna pääsiäinen on kuitenkin vielä niin monen viikon päässä, että jätin kumminkin vielä narsissit toistaiseksi kauppaan. Keltaisella Teema-astiastolla saa kyllä melkein väkisinkin keväisen ja pääsiäiseen vivahtavan kattaukseen aikaan.
 Ilmapallovarasto oli ehtinyt huveta lähes olemattomiin, mutta onneksi löysin vielä turkooseja palloja, jotka sopivat yksiin maljakkona toimivien vanhojen pullojen kanssa.
Seuraavat järjestettävät synttärijuhlat ovat kesällä Pehkon täyttäessä 5-vuotta. Viime kesänä mentiin vielä minun päättämällä kukkaisteemalla, mutta tänä vuonna meillä kuulema järjestetään Batman -synttärit. Otan tämän haasteena vastaan.
 Kovin keväiseltä ei nämä viime päivien säät ole oikein vaikuttaneet. Muistan, että sama juttu oli silloin kaksi vuotta sitten - räntää nimittäin satoi poikittain silloinkin kun kannoin Pikkuveljeä ulos poistuessamme synnytyssairaalasta.

No mutta, huomenna on kuitenkin tänne blogiin tulossa kevätaiheinen arvonta, josta takuulla saa päälle keväisen fiiliksen. Tulehan kurkistamaan mistä siinä onkaan kyse!


8 kommenttia :

 1. Onnea 2-vuotiaalle♥
  Kaksivuotissynttäreitä sopiikin juhlia ilman pöytäliinaa...varsinkin jos vieraista joku kuuluu samaan ikäluokkaan..:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaksivuotias kiittää 😊 pöytäliinaton pöytä oli ainakin helppo ratkaisu, kun en siihen sopivaa kangastakaan millään löytänyt.

   Poista
 2. ....piti vielä kehua, että kaunis kattaus...ja koko huone!

  VastaaPoista
 3. Pöytäliinaton kattaus on oikein onnistunut. Ihanat nuo Marimekon mukit ♥ Aina kaikkea ei tarvitse tehdä itse. Kaupaan valmiillakin tarjottavilla loihtii hienot synttärit, niinkuin nyt teillä on ollut ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Noi Marimekon mukit on mun lemppareita. Sain niitä joululahjaksi yhtenä vuonna. Mulla on vähän sellainen ongelma etten osaa leipoa, joten kaupan valmiit tarjottavat ovat aina onnistuneempi valinta 😊

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Välillä suunnittelemattomuus voi olla paras ratkaisu 😊

   Poista