Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

maanantai 27. maaliskuuta 2017

Risuja ja trikoota

Talvilomaviikko sujahti nopeasti ohi, mutta onnekseni minulla on vielä kaksi päivää lomapäiviä jäljellä. Olin jo ennalta päättänyt käyttää nämä kaksi päivää ihan omiin juttuihini, enkä kodin siivoamiseen tai muuhun vastaavaan arkipäivän askareeseen. Tämä ensimmäinen päivä menikin neulomaani tyynyä viimeistellessä. Neuloin makuuhuoneeseen trikookuteesta tyynyn, mikä valmistui tosi nopeasti kuteen ja puikkojen ollessa molempien suht´paksuja.
Alunperin olin ajatellut tehdä samasta trikoosta myös amppelin, mutta kokeillessani erilaisia ruukkuja ja maljakoita tyynyn yläpuolelle, ei niistä mikään oikein näyttänyt siinä kivalta. Sitten mieleen tuli kokeilla pelkkiä koivunrisuja ja ne sopivatkin paikalle yllättävän hyvin. Virkkasin niiden seuraksi trikoosta ketjusilmukkanauhan ja spraymaalasin risut vielä mattamustiksi. Risut sopivat makuuhuoneen tunnelmaan ja tuon vanhan lapsuudenkodistani peräsin olevan ovaalin mallisen peilin viereen vieläpä ehkä paremmin kuin viherkasvi olisi käynyt.
Harmaa trikookude ja luonnonoksa -teema saa makuuhuoneessa vielä jossain välissä lisää jatkoa, sillä ajatuksenani on valmistaa niistä sängynviereiselle tyhjälle seinälle makrameetyyppinen seinävaate.

Ensi viikonloppuna meillä vietetäänkin synttäreitä, sillä Pikkuveli täyttää huomenna jo 2-vuotta! Kuinka nopeasti se aikaa vaan vierii.


Aurinkoista viikkoa!2 kommenttia :

  1. Oletpas ollut ahkerana! Täällä vaan käsityö ja DIY hommat seisoo, kukahan ne viimeistelisi?! Makramee taitaa olla enää haave vaan, vaikka saishan niitä kaupan tädin tekemiä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotenkin nyt on sellainen hurja käsillä tekemisentarve ja kun lomaakin oli niin sai jotain aikaiseksikin 😊

      Poista