Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

Keittiön kaunotar

Ostin meille tällä viikolla pitkään haaveilemani Smeg -merkkisen vedenkeittimen. Minusta Smegin keittiökoneet ovat kaikki tosi kauniita ja tykkään niiden muotoilusta todella paljon. Jääkaapin ottaisin meille heti, vaikkei se taitaisi edes pieneen keittiöömme mahtua. Smegin laitteet ovat vaan kauhean kalliita ja näin ollen tyydyn vaan haaveilemaan siitä ihanasta jääkaapista.

Tätäkään vedenkeitintä minulla ei olisi ollut varaa ostaa, mutta ihanat ystäväni olivat antoivat minulle synttärilahjaksi lahjakortin, jolla voisin Smegin leivänpaahtimen tai vedenkeittimen meille hankkia. Vedenkeittimeen meillä oli akuutimpi tarve, sillä entinen yksilö näytti sisältä päin jo vähintääkin kyseenlaliselta. Vaikka ostinkin vedenkeittimen lahjakortilla, enkä pistänyt omia rahojani siihen penniäkään olin kuitenkin alkuun vähän kauhistunut itsekkin miten kalliin vempaimen menen ostamaan, kun sellaisia saisi kaupasta neljä kertaa halvemmallakin.Mutta kaunishan se on kuin mikä. Siipan ilme oli kyllä näkemisen arvoinen kun kuuli minkä hintainen vedenkeitin meillä nykyisin on. Perustelin hankintani hänelle (ja samalla myös itselleni) sillä, etten tosiaan itse maksanut siiitä mitään, vaan  se on lahja. Lisäksi olin kauan siitä haaveillut ja se on meillä joka päiväisessä käytössä, sillä meillä ei ole kahvinkeitintä ollenkaan vaan keitämme sumpit pressopannulla.

Keittiö sai muutakin kaunista täydennystä löydettyäni SPR Kontista edullisesti Arabian 80-luvun maustepurkkeja. Sopivat oikein hyvin meidän keittiön väreihin ja tulevaan maustehyllyyn, minkä aijotaan itse tehdä, kun sopivaa ei näytä tulevan vastaan.
Kaksi viikkoa töitä yli viikon mittaiseen talvilomaan. Toivottavasti kelit ovat silloin yhtä aurinkoisia kuin tänä päivänä on ollut.

Iloista alkavaa viikkoa!
13 kommenttia :

 1. On se hieno! :) Mäkin olen haaveillut noista Smegin laitteista, mutta toistaiseksi ovat jääneet kauppaan hinnan takia. Jääkaappi jossain herkkuvärissä olisi tosi kiva.

  VastaaPoista
 2. Hintavia ne tosiaan ovat. Kyselin myyjältä onko tuossa vedenkeittimessä joku ominaisuus miksi se on niin hintava, mutta siinä kuulema maksaa vain se design.
  m
  Meidän leivänpaahdin näyttää tosi rumalta tuon kaunnottaren rinnalla, että joudun nyt sitten varmaan jossain välissä ostamaan tuolle vedenkeittimelle yhtä kauniin kaverin 😃

  VastaaPoista
 3. Upea vedenkeitin ja se on haavelistalla myös täällä, ei vaan millään meinaa raaskia. Ihanat ystävät, kun sinulle tuon hankinnan mahdollistivat <3 Ihanaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kalliita ne ovat, mutta niin kauniita!Ja olen kyllä oikein onnellinen noista maailman parhaista ystävistäni ❤ Mukavaa viikkoa teillekkinpäin!

   Poista
 4. Tykkään. Kaikista siis, smeg, maustepurkit, virkattu tyyny... Niin viihtyisää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! saisin vaan joskus kunnon siivouspäivän pidettyä niin olisi vielä viihtyisämpää 😊

   Poista
 5. Mie ihailen aina myös näitä Smeg laitteita ja toiveissa olis vielä joskus omistaa jääkaappi. Tuo vedenkeitin on kyllä niin kaunis ❤

  VastaaPoista
 6. Mie ihailen aina myös näitä Smeg laitteita ja toiveissa olis vielä joskus omistaa jääkaappi. Tuo vedenkeitin on kyllä niin kaunis ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki Smegit on kyllä kauniita. Nyt mietiskelen sen leivänpaahtimen hankintaa, mutta vanhalla kyllä nyt vielä saadaan pärjäillä 😊

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Kaunis se kyllä on. Tuo arkeen vähän luksusta 😊

   Poista
 8. Toisinaan kannattaa hankinnoissa mennä ulkomuoto edellä, miten paljon iloa kaunis kodinkone tuottaakaan joka päivä nököttäessään keittiön tasolla :) Ja edulliset kirppislöydöthän kompensoivat kalliimmat hankinnat ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kanssasi kyllä ihan samaa mieltä. Vilkaisen keitintä joka kerta siitä ohi kävellessäni ja se todella on ilo silmälle.

   Poista