Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

tiistai 14. helmikuuta 2017

Kukkia ja kuulumisia

Iloista ystävänpäivää kaikille! Päivän kunniaksi postailen instagrammista tuttuja kukkakuvia tänne blogin puolelle. Tämän helmikuun viikonloput ovat menneet niin hujauksessa, etten ole oikein ehinyt kuviakaan ottamaan. Ilokseni päivätkin on pidentyneet jo aika lailla, joten arkisin töistä kotiin tullessa näkee jo ihan kivasti päivänvaloa. Kuviakin jo pystyisi siis ottamaan, mutta jotenkaan kumminkaan ei aika siihen meinaa silti riittää.
Ennen joulua saamani amarylliskin jaksoi vielä tehdä neljä kukkaa. Ne kestivät maljakossakin yllättävän kauan, mutta nyt niiden aika alkaa olla pikkuhiljaa ohi.
_ Viime viikonloppuna pääsin siipan toimesta yllätysmatkalle Tallinnaan. Hauskaa oli ja oli todella rentouttavaa olla kaksin liikkeellä ja nukkua yö keskeytyksettä hotellisängyn uumenissa. Tallinnassa ei kuitenkaan tullut juurikaan turisteiltua, en esimerkiksi ottanut siellä yhtäkään kuvaa. Suosittelen kyllä pistäytymään siellä, varsinkaan jos ei ole hetkeen sitä tehnyt. Tallinnasta löytyy kivoja, edullisia ja hyviä ravintoloita ja kahviloita aivan tosi ihanissa puitteissa.

Ensi viikonloppunakin on meillä täällä kotona luvassa melkoista tohinaa. Täytän taas lisää vuosia ja koska kyseessä on jo melkoisen iso luku (auts) pidämme täällä meillä kotona juhlat. Siippa on hoitanut kaikki käytännönjärjestelyt, joten minun tarvitsee ainoastaan pistää vähän paikkoja kuntoon. Odotan viikonloppua innolla! Mukavaa viikkoa!

6 kommenttia :

 1. Oikein hyvää ystävänpäivää sinne kauniisen kotiin ❤

  VastaaPoista
 2. Ihania tuollaiset ykköluokan matkat♥
  Minullakin amaryllis innostui uudestaan kukkimaan..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllätysjutut ovat aina parhaita!Kiva kuulla että sinäkin saat nauttia amarylliksestäsi vielä.

   Poista
 3. Kiva kun kirjoittelit taas kuulumisia. Mukavia juhlia sinne. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogitauko venyi kyllä vähän pitkäksi, yritän petrata tässä kevään aikana 😊 ja kiitos, juhlista tulee varmasti kivat!

   Poista