Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

perjantai 6. tammikuuta 2017

Tammikuu ja Tomulat

Oikein mukavaa uutta vuotta kaikille! Ehdin vasta nyt postailemaan tämän vuoden ensimmäistä kirjoitusta tänne blogin puolelle. Arkisin ei myöskään ole ollut mitään toivoa valokuvata luononvalosassa, joten tämä viikonloppu painotteinen postailu jatkuu vielä hetken aikaa ennekuin päivät alkavat taas pidentyä.

Yksi saamistani joululahjoista oli toivomani Polkka Jamin seinäkalenteri. Tykkään tosi paljon heidän printeistään ja vaihdoin innoissani kuun ensimmäisenä päivänä heidän viime vuotisen seinäkalenterinsa tähän uutukaiseen. Ihailessani kalenterin tammikuista kuvaa punatulkusta tuli mieleen koittaa miltä mahtaisivat näyttää Esteri Tomulan Botanica-seinätaulut tämän kalenterin yläpuolella - ja kas, nehän sopivat koko vuoden kuvien värimaailmaan ihan täydellisesti.
Nämä lautaset tulivat syksyllä vastaan aivan hävyttömän halpaan hintaan paikallisella facekirppiksellä. En yksinkertaisestin voinut muuta kuin hankkia ne itselleni. Lautaset saatuani en kuitenkaan keksinyt niille meidän kotona millään paikkaa ja ne jäivät kaappiin odottelemaan paremman inspiraation iskemistä. Nyt ne pääsivät seinälle ja aloin jo miettimään pitäisikö näitä lautasia alkaa keräilemään enemmänkin. Netistä onkimani tiedon perusteella sarjaan kuuluu ainakin 36 luonnonkukka-aiheista taulua. Saan siis hetken keräillä sarjaa kasaan, mikäli innostun hankkimaan kissankellole ja ketoneilikalle kaikki niiden kaverit.

 

Viime viikonloppuna sain tarpeekseni kaikesta joulukamasta ja pakkasin kaikki valosarjat ja muut jouluiset jutut vintin uumeniin odottelemaan ensi vuotta. Joulukuusi tuotti vaan hieman päänvaivaa, sillä se oli vieläkin todella hyvässä kunnossa enkä näin ollen olisi halunnut luopua siitä vielä. Siirsin sen sitten kuistille, jonne se mahtuukin erinomaisesti pienen kokonsa ansiosta. Saa nököttää hetken vielä siellä ennen kuin alkaa pudotella enemmälti neulasiaan.12 kommenttia :

 1. Hyvältä näyttää ❤
  Mie olen kerännyt mökinseinälle toistakymmentä Botanica seinälautasta.
  Minusta ne on aika ihania :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Taidan alkaa itsekkin näitä keräilemään lisää jos hinta tuntuu sopivalta 😊

   Poista
 2. Teillä on kyllä ihanat nuo lattiat. Seinälautasista ja kalenterista tykkään myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai kiitos. Itse haluttais uusia lattia, kun lautojen välit ovat paikoitellen niin isot. Lisäksi haaveilemme lattialämmityksestä, mutta tällä mennään vielä jonkin aikaa kumminkin.

   Poista
 3. Meillä on jo toista vuotta Polkka Jamin perhekalenteri, tykkään! :) Nuo taulut on aivan ihania. Olen monesti pyöritellyt niitä kirppiksillä, mutta vielä en ole tullut ostaneeksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Polkka Jami tuotteet on kyllä ihania! Meilläkin tosiaan on toista vuotta tuollainen kalenteti käytössä.

   Poista
 4. Haa, haaveilin myös jostain ihanasta seinäkalenterista ja nyt mulla on kuitenkin Seinäjoen Energian ilmaisjakelukalenteri:) Tosin kaapinoven SISÄpuolella. Sun kalenteri kestää katseet <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kalenteri kuin kalenteri 😃 no joo, itse tykkään kyllä että kalenterissa on kivat kuvat kun se seinällä komeilee. Mutta voihan sitä tosiaan säilyttää kaapinoven sisäpuolellakin 😊

   Poista
 5. Minulla on sama kalenteri, se on ihana. Tykkään kovasti myös noista Tomulan seinälutasista, mutta olen yrittänyt pitää itseni niistä erossa etten vaan keksi itselleni uutta keräilykohdetta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on vielä mietinnässä alkaako lautasten keräily vai ei...en tiedä minne niitä alkaisi sitten sijoittaa, mutta toisaalta ovathan ne aivan upeita!

   Poista
 6. Hyvin sopivat lautaset kalenterin seuraksi! Ja kyllä, keräily on elämän sokeri ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en sinänsä kerää oikein mitään tiettyä juttua, joten jostainhan se olis hyvä aloittaa 😊

   Poista