Kuvaus

Sisustus / Kierrätys / Remppailu / DIY / Koti

lauantai 21. tammikuuta 2017

Kukkapöytä

Eräässä tämän kuun postauksessa kerroin esineistä, joita sain muistoksi mummolasta. Ihastuin joku aika sitten siellä olevaan ihanaan kukkapöytään ja onnekseni sain sen samalla reissulla itselleni. Olin muuton jälkeen etsiskellyt kukkapöytää ruokailutilan ikkunan alle, mutta suunnitelmat vaihtuivat Liuska-aralian muutettua taloon. Kasvi on viihtynyt ikkunan edessä niin hyvin, etten ala sitä siirtelemään minnekkään muualle. Kukkapöytä taas on oikein oivallinen olohuoneen puolella. En nimittäin ole keksinyt mikä juttu toimisi hormin edustalla ja kukkapöytä täyttää sen tilan ihan täydellisesti. Lisäksi se sopii väriltään ja materiaaliltaan huoneeseen hyvin.

 
 Myös tuo vanha ja söpö tuohikori on peräisin mummolasta. Kaverikseen se sai alatasolle Ikean kastelukannun, jota olin katsellut ja pohdiskellut sen ostamista. Viime Ikean reissulla huomasin sen hinnan pudonneen joten sujautin sen ostoskoriin saman tien.

Harmikseni menetin talven aikana muutamia viherkasveja ja niiden olisi tarkoitus hankkia uusia. Sitten taas jotkut kasveista, kuten tuo Aasinkorva, voivat vallan mainiosti ja työntävät uutta lehteä lähes taukoamatta.

 
 


Mukavaa viikonloppua!
6 kommenttia :

 1. Upea pöytä ja varmasti paljon tunnearvoa<3 Hauskaa, itsekin raahasin eilen kukkapöydän kellarin uumenista keittiöön käyttöön, isäni hitsaama metallinen ja punaiseksi maalattu retropöytä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä yhteensattuma 😊 sullakin on siis pöydällä tunnearvoa!

   Poista
 2. Onpa nätti! Katselin vastikään kirpparilla tuollaista rottinkista kukkapöytää, mutta se oli maalattu niin rumasti että jätin sinne. Noista on niin vaikea saada maaleja poiskaan... Tuo teidän on tosi kauniin värinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmeen pitkään minä etsin omaani ennen kuin sain tämän. Toivottavasti löydät maalamattoman version 😊

   Poista